Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Vremea de mâine 2 octombrie 2024. Temperaturi maxime între 15 și 23 de grade

Vremea în România. Până miercuri valorile termice vor marca o creştere uşoară, însă se vor situa în continuare sub mediile climatologice specifice la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în estul, sud-estul, centrul şi nordul ţării. Temporar va mai ploua, în Dobrogea, local în Moldova, la munte şi izolat în Transilvania şi estul Munteniei. La altitudini îndeosebi de peste 1700 m, trecător vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări în est, în sud-est şi în extremitatea de sud-vest, local cu rafale de 50...70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 22 de grade.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 16:38

Temperaturile vor continua să crească uşor faţă de ziua precedentă în cea mai mare parte a ţării, astfel că se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, dar spre seară şi mai ales noaptea, în vestul şi nord-vestul teritoriului se va înnora şi pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi pe crestele Carpaţilor Meridionali (rafale în general de 45...55 km/h).

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 23 de grade, iar cele minime între 1 grad în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 15 grade în deltă. Dimineaţa şi noaptea izolat se va forma ceaţă.

Prognoza meteo în Bucureși și Cluj-Napoca

Articolul continuă după reclamă

Vremea va fi frumoasă şi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 7...9 grade. În Cluj-Napoca vor fi până la 18 grade Celsius.

Pe acelaşi subiect

Vremea la munte

Temperaturile vor continua să crească uşor faţă de ziua precedentă şi vor fi apropiate de cele normale pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în masivele vestice şi nordice unde, doar izolat vor fi posibile ploi slabe, noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali (rafale în general de 45...55 km/h).

Cum va fi vremea în Europa

În nordul Spaniei şi al Portugaliei, în Franţa, Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Estonia, Austria, Slovenia, Ungaria, Austria, Italia cerul va avea înnorări şi va ploua. Local se vor acumula cantităţi de apă însemnate. Precipitaţii mixte se vor semnala în nordul Peninsulei Scandinavice şi în Munţii Alpi.

În restul continentului, vremea va fi în general frumoasă, iar ploile vor fi posibile pe arii mai restrânse. Vor fi intensificări de vânt în Arhipelagul Britanic, Peninsula Iberică şi local în rest.

Temperaturile vor fi în uşoară scădere faţă de ziua precedentă în ţările central-europene, dar în rest nu se vor modifica semnificativ. În zonele joase de relief, în orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Vremea » Vremea de mâine 2 octombrie 2024. Temperaturi maxime între 15 și 23 de grade