Antena Meniu Search
x

Video Vremea de mâine 2 octombrie. Se mai răcoreşte în aproape toată ţara, iar temperaturile se vor situa înte 3 şi 25 de grade

Vremea începe să se răcorească în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 25 de grade, iar cele minime, în general, între 3 şi 13 grade. 

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 14:04

Vremea de mâine 2 octombrie. Se mai răcoreşte în aproape toată ţara, iar temperaturile se vor situa înte 3 şi 25 de grade - Shutterstock

La noapte, în centrul şi sudul ţãrii cerul va avea unele înnorãri şi pe suprafeţe mici vor fi ploi slabe. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral şi pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa între 4 grade în estul Transilvaniei  şi 17 grade pe litoral. Izolat se va semnala ceaţã, îndeosebi în depresiunile intramontane.

Vremea de mâine 2 octombrie în ţară

Vremea se va rãcori în jumãtatea de sud a teritoriului, iar în toate regiunile valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru începutul lunii octombrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 25 de grade, iar cele minime, în general, între 3 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei în regiunile sudice şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu intensificãri, ziua, în Moldova, Bãrãgan, Dobrogea şi pe crestele montane, unde la rafalã, pe alocuri, se vor atinge viteze, în general, de 40...50 km/h. Izolat, dimineaţa şi în a doua parte a nopţii, se va semnala ceaţã în special în centrul ţãrii. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã în prima parte a zilei, apoi în creştere, iar valorile vor fi foarte ridicate.

Vremea de mâine 2 octombrie în Capitală

Pe acelaşi subiect

La noapte, cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii de ploaie slabã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 12...14 grade.

Vremea se va rãcori, iar valorile termice se vor apropia de cele specifice la începutul lunii octombrie. Temperatura maximã va fi de 23...25 de grade, iar cea minimã de 10...11 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã spre 7 grade. Cerul va fi temporar noros în prima parte a zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã în prima parte a zilei, apoi în creştere, iar valorile vor fi foarte ridicate.

Vremea de mâine 2 octombrie la munte

Vremea va fi frumoasã. Cerul va avea înnorãri temporare, iar în prima parte a zilei, izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã (rafale în general de 40...50 km/h). Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 2 octombrie. Se mai răcoreşte în aproape toată ţara, iar temperaturile se vor situa înte 3 şi 25 de grade