Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea de mâine 26 septembrie. Va fi mai cald decât normalul perioadei. Maxime şi de 31 de grade

Vremea va fi mult mai caldã decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat condiţii pentru ploi slabe. Iată prognoza meteo de mâine 26 septembrie. 

de Redactia Observator

la 25.09.2024 , 16:06

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi doar trecãtor descãrcãri electrice local în Maramureş, Transilvania, jumãtatea de nord a Moldovei şi în Oltenia şi pe arii restrânse în Banat, Crişana şi Muntenia. Cantitãţile de apã vor depãşi izolat 15...20 l/mp, îndeosebi la munte, în Maramureş, nordul Transilvaniei şi al Olteniei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri asociate ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade, uşor mai scãzute în depresiunile intramontane. Pe areale restrânse se va forma ceaţã.

Vremea de mâine 26 septembrie. Va fi mai cald decât normalul perioadei. Maxime şi de 31 de grade

Vremea de mâine 26 septembrie în ţară

Articolul continuă după reclamă

Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit în ultima decadã a lunii septembrie (valori termice în general cu 5...8 grade peste normele climatologice). Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat condiţii pentru ploi slabe, mai ales la munte, în nord-vest şi în extremitatea de sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã unde vor fi rafale de 60...65 km/h şi trecãtor de 70...80 km/h în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, dar local şi temporar şi în vestul şi nord-vestul teritoriului (viteze în general de 45...50 km/h) şi izolat în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 23...24 de grade pe litoral, în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 30...31 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi în jurul a 19 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în special în sud-est, pe vãi şi în depresiuni, va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în uşoarã scãdere.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 26 septembrie. Va fi mai cald decât normalul perioadei. Maxime şi de 31 de grade

Vremea de mâine 26 septembrie în Bucureşti şi Cluj 

La noapte, cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 14...16 grade.

Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit în ultima decadã a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, cu aproximativ 7 grade peste norma climatologicã, se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimã va fi de 13...15 grade.

Presiunea atmosferică va fi în uşoarã scãdere.

În Cluj, vremea va fi caldă, cu minime cuprinse între 10-13 grade şi maxime de 27 de grade.

Vremea de mâine 26 septembrie. Va fi mai cald decât normalul perioadei. Maxime şi de 31 de grade

Vremea de mâine 26 septembrie la munte

Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit în ultima decadã a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat condiţii pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, cu rafale de pânã la 60...80 km/h în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali. Dimineaţa şi noaptea, pe vãi şi depresiuni pe alocuri va fi ceaţã.

Vremea de mâine 26 septembrie. Va fi mai cald decât normalul perioadei. Maxime şi de 31 de grade

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Vremea » Vremea de mâine 26 septembrie. Va fi mai cald decât normalul perioadei. Maxime şi de 31 de grade