Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 5 aprilie 2024. Schimbări de temperatură: până la 25 de grade Celsius

Vremea de mâine 5 aprilie 2024. Până vineri 5 aprilie vremea va fi normală termic şi în general închisă în nord-vestul, nordul şi centrul ţării, unde pe arii relativ extinse va ploua. În celelalte regiuni va fi cald pentru această perioadă, iar cerul variabil, temporar cu înnorări şi pe alocuri ploi. La altitudini mari se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile sud-sud-vestice şi în cele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 24 de grade.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 15:20

Valorile termice, în creştere uşoară în cea mai mare parte a teritoriului, se vor situa peste cele normale la această dată; maximele se vor încadra între 15 şi 25 de grade, iar minimele între 2 şi 12 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse şi posibil descărcări electrice, mai ales după-amiaza şi seara, în Maramureş, Transilvania, la munte, local în Moldova şi pe suprafeţe mai mici în restul teritoriului. Trecător, pe crestele montane, vor mai fi posibile şi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona montană. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo București

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre 6 grade.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine la munte

Valorile termice, în creştere uşoară în masivele vestice, se vor situa peste cele normale în prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua când va ploua, iar la altitudini foarte mari vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului.

Cum va fi vremea în Europa

Vremea va fi predominant frumoasă în sudul şi sud-vestul continentului precum şi în partea central-sudică, unde numai pe arii restrânse vor fi posibile precipitaţii. În rest, vor fi înnorări şi se vor semnala pe arii extinse ploi, iar în Scandinavia lapoviţă şi ninsori. Izolat, se vor acumula cantităţi însemnate de apă. Vântul va avea intensificări în jumătatea de nord-vest a Europei şi local în rest.

Temperaturile vor marca o creştere faţă de ziua precedentă în majoritatea regiunilor astfel că, mai ales în Peninsula Iberică şi Franţa, valorile vor fi cu mult peste cele normale pentru această dată. În zonele joase de relief, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 5 aprilie 2024. Schimbări de temperatură: până la 25 de grade Celsius