Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 9 ianuarie 2024. Va fi deosebit de rece în multe zone. Temperaturile coboară până la -18 grade

Vremea de mâine în România. Până pe 9 ianuarie vremea va fi predominant închisă şi se va răci accentuat în toată ţara. Va ninge la munte şi în Moldova, iar în judeţele din nordul acesteia se va depune strat mai consistent de zăpadă, local de peste 10...15 cm. În Transilvania, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea local vor fi precipitaţii mixte, iar în Banat, Crişana şi Maramureş, pe arii restrânse va ninge slab. Izolat se vor acumula cantităţi de 15...20 l/mp. Vântul va continua să prezinte intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, cu rafale în general de 55...70 km/h, viscolind temporar ninsoarea, reducând vizibilitatea şi amplificând senzaţia de frig. Temperaturile maxime se vor încadra între -7...-6 grade în nordul extrem al Moldovei şi 6...7 grade în zona deluroasă a Olteniei.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 15:25

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de rece în jumătatea de est şi geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea în special în nordul, centrul şi estul teritoriului. Cerul va avea înnorări şi vor fi ninsori slabe ziua, pe arii restrânse în jumătatea de sud. Vântul va avea intensificări în jumătatea de sud-est şi pe crestele montane, cu rafale în general de 50...65 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 şi 3 grade, iar minimele în general între -18 şi -4 grade. Spre dimineaţă, izolat se va forma ceaţă cu depunere de chiciură.

Prognoza meteo București 9 ianuarie 2024

Vremea va fi rece, astfel că temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade. Cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei când, trecător va ninge slab, apoi se va degaja. Vântul va sufla în general moderat ziua (temporar cu rafale de 40...45 km/h), amplificând senzaţia de frig.

Vremea de mâine la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi rece. Cerul va avea înnorări şi ziua, izolat, vor fi ninsori slabe. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, cu rafale în general de 50...65 km/h.

Cum va fi vremea în Europa

Vremea se va menţine rece în cea mai mare parte a Europei. Vor fi înnorări persistente şi va ninge în extremitatea de nord-est a continentului, nordul Peninsulei Scandinavice şi Elveţia, iar precipitaţii mixte se vor semnala pe alocuri în Peninsula Balcanică şi Franţa. Va ploua în Portugalia, local în Italia şi Spania. În restul continentului cerul va fi variabil sau temporar noros, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări în Arhipelagul Britanic, Scandinavia, bazinul Mării Negre şi local în rest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 9 ianuarie 2024. Va fi deosebit de rece în multe zone. Temperaturile coboară până la -18 grade