Antena Meniu Search
x

Vremea va avea evoluții anormale săptămâna viitoare. De la frig și ploi, la 25 de grade în weekend

Toamna blândă pierde teren şi curând scoatem hainele de iarnă din dulap. De la o zi la alta, temperaturile au scăzut cu 10 grade, iar valul de aer polar care va intra săptămâna viitoare în România aduce ninsori.

Vezi și

Toamna blândă pierde teren şi curând scoatem hainele de iarnă din dulap. De la o zi la alta, temperaturile au scăzut cu 10 grade, iar valul de aer polar care va intra săptămâna viitoare în România aduce ninsori. În jumătatea de vest a ţării se anunţă ploi, iar în partea de est - vânt puternic. Iar după acest episod, meteorologii anunţă alte schimbări anormale pentru această perioadă.

Această săptămână se încheie în frig, iar răcirea vremii se accentuează în zilele ce urmează.

Duminică, vremea vine cu ploi în jumătatea de vest a ţării şi vânt puternic in partea de est. Iar de miercuri, sigur vom avea nevoie de gecile groase de iarnă. Un val de aer polar va aduce frigul în aproape toată ţara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Weekendul viitor se va încălzi din nou. Am putea avea până la 25 de grade. O temperatura anormala pentru aceasta perioada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea va avea evoluții anormale săptămâna viitoare. De la frig și ploi, la 25 de grade în weekend