Antena Meniu Search
x

Vremea se încălzește spectaculos. Urmează o săptămână cu temperaturi și de 23 de grade

A fost vremea extremelor în Capitală, unde am trecut în doar câteva ore de la ninsoare la temperaturi de mai. Iar săptămâna viitoare, primăvara aduce... vara.

de Redactia Observator

la 03.03.2019, 22:28

Vezi și

A fost vremea extremelor în Capitală, unde am trecut în doar câteva ore de la ninsoare la temperaturi de mai. Iar săptămâna viitoare, primăvara aduce... vara. Va fi din ce în ce mai cald, iar joi şi vineri vom ajunge la valori cu aproape 15 grade mai mari decât ar fi normal. În Bucureşti, vor fi chiar şi 22 de grade Celsius. Vremea frumoasă se va instala în toată ţara. 

Duminică a adus ninsoare în București. N-au fost mai mult de zero grade, în prima parte a dimineţii. Pe măsură ce au trecut orele, şi temperaturile au crescut, ajungând chiar la 10 grade la prânz. Iar săptămâna viitoare, va fi din ce în ce mai cald.

Bucureştenii vor avea surprize joi şi vineri, când vor fi chiar şi 22 de grade în Capitală. Cu 10-15 grade mai mult decât ar fi normal la început de martie. Va fi o vreme de care ne bucurăm, de obicei, la sfârşit de mai sau chiar la începutul verii.

Meteorologii spun că temperaturile vor continua să crească și în restul României. Primăvara îşi întră in drepturi. În toată ţara, maximele vor ajunge până la 17-18 grade, la începutul săptămânii şi vor ajunge la 22 - 23 de grade de grade joi şi vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea se încălzește spectaculos. Urmează o săptămână cu temperaturi și de 23 de grade