Antena Meniu Search
x

Video Vremea se schimbă drastic. Frigul pune stăpânire pe întreaga ţară: Ploi în mai toate regiunile, iar pe creste vor fi ninsori viscolite

Toamna blândă ia o pauză. Vremea se schimbă brusc şi semnificativ, chiar din această noapte. Ploile vor cuprinde mare parte a ţării, ninsorile viscolite vor fi la ele acasă pe crestele munţilor, iar temperaturile vor rămâne scăzute până la început de weekend.

de Redactia Observator

la 08.11.2021, 21:10

Vezi și

În Bucureşti încă nu vine iarna, dar sunt semne de toamnă târzie. În această noapte şi mâine sunt condiţii să plouă slab, nu aşteptăm mai mult de 10 grade în a doua parte a zilei, iar vântul va amplifica senzaţia de răcoare.

În Carpaţii Meridionali şi cei Orientali va ninge şi se va depune strat de zăpadă, iar mâine vântul va sufla cu putere pe creste în Carpaţii Meridionali şi va spulbera zăpada.

În plus, se înmulţesc şi ploile şi vor deveni consistente în sudul Transilvaniei, în nordul Munteniei, dar şi în nordul Olteniei. Iar în zilele următoare se răceşte tot mai mult, astfel că până la mijlocul săptămânii vom pierde aproximativ 10 grade. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea se schimbă drastic. Frigul pune stăpânire pe întreaga ţară: Ploi în mai toate regiunile, iar pe creste vor fi ninsori viscolite