Antena Meniu Search
x

Weekend cu vreme blândă în majoritatea țării

După mai bine de o săptămână de temperaturi foarte scăzute şi viscol, în sfârşit românii se pot bucura de un weekend mai puţin friguros! Este mult mai cald comparativ cu zilele trecute, plus că a ieşit soarele.

Vezi și

După mai bine de o săptămână de temperaturi foarte scăzute şi viscol, în sfârşit românii se pot bucura de un weekend mai puţin friguros! Este mult mai cald comparativ cu zilele trecute, plus că a ieşit soarele. Ca urmare, constănţenii şi cei veniţi la mare în acest sfârşit de săptămână s-au plimbat pe faleză şi au făcut o grămadă de fotografii. Iar cei care şi-au dorit să facă sport în aer liber au putut participa la Maratonul Gerilă.

Experienţa la alergatul prin magazine şi-a spus astăzi cuvântul, la Mamaia. Doar că de această dată, doamnele au fost conduse de domni într-o cursă în cărucioarele de cumpărături.

La câţiva kilometri distanţă, în Constanţa, mişcarea a însemnat plimbări lungi pe faleză.

La malul mării, lumina caldă a soarelui a dat cadrul perfect pentru poze demne de tablouri.

Pentru poza perfectă, dar şi pentru că, pur şi simplu, le era cald, mulţi au renunţat la hainele groase.

Cel mai cald a fost în zona litoralui, nordul Munteniei şi Banat. Au fost până la 10, 11 grade.

Şi ultima zi de weekend, dar şi începutul săptămânii vin cu valori asemănătoare în aceleaşi regiuni. De marţi însă, meteorologii anunţă o scădere a temperaturilor. Maximele, din nou, abia vor depăşi pragul îngheţului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Weekend cu vreme blândă în majoritatea țării