Antena Meniu Search
x

Video Povestea bebelușilor născuți în zgomotul asurzitor al sirenelor și sub ameninţarea bombelor, în Ucraina

Nesiguranţa, teama şi moartea pândesc la fiecare colţ de stradă în Ucraina. Dar, în vremuri atât de tulburi şi dureroase, se întâmplă şi minuni. Doi copii au venit pe lume sub zgomotul asurzitor al bombelor şi al sirenelor.

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 19:57

Vezi și

În zgomotul asurzitor al sirenelor, sub ameninţarea bombelor, împietrită de frică şi spaimă, o tânără de 23 de ani se ascunde împreună cu mii de oameni la metroul din Kiev. Un buncăr improvizat în vremuri de război. Se teme pentru viaţa sa, dar mai ales pentru cea a copilului pe care îl aşteaptă.

Bebeluși născuți în mijlocul războiului din Ucraina

Seara trecută, bebeluşul n-a mai avut răbdare şi a venit pe lume. Strigătele mamei au alertat imediat poliţiştii ucraineni. O agentă a ajutat-o pe mamă să nască. Mia a venit pe lume, înconjurată de necunoscuţi cărora le a adus speranţa.

Tot în Kiev, tot sub o ploaie de bombe, a venit pe lume şi un băieţel. Între pereţi scorojiţi de la subsolul unui spital unde s-au pus la adăpost, la lumina veiozei, trei asistente au ajutat-o pe mamă să nască.

Pe acelaşi subiect

Doi tineri s-au căsătorit înainte de a se înscrie în Forţele de Apărare ale Ucrainei

Doi tineri ucraineni Arieva şi Fursin au hotărât brusc să se căsătoarească în ziua când Rusia le-a atacat ţara. Într-o mănăstire din Kiev, alături de câţiva prieteni, îmbrăcaţi în haine tradiţionale, cei doi si au jurat iubire.

După ceremonie, cei doi tineri s-au dus şi s-au înscris în Forţele de Apărare ale Ucrainei. Luptă împreună pentru ţară si spera ca în luna mai, aşa cum programaseră, să-şi cheme prietenii şi familia la petrecerea de nuntă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Povestea bebelușilor născuți în zgomotul asurzitor al sirenelor și sub ameninţarea bombelor, în Ucraina