Antena Meniu Search
x

(P) Idei de cadouri pentru pasionații de băuturi fine. Moș Crăciun se inspiră de pe FineStore.ro

O băutură fină, de calitate, de la un brand renumit este oricând o idee bună de cadou, mai ales de Crăciun! Pe FineStore.ro, Moșul cel generos se poate inspira dintr-o gamă variată de licori deosebite, iar cu câteva clickuri își poate umple desaga magică din care scoate bucurii pentru fiecare!

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 18:51

Vrei să faci un cadou memorabil cuiva pasionat de băuturi fine? Ai de unde alege pe FineStore.ro!

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România are pe rafturile sale virtuale băuturi pentru cei mai fini cunoscători și pentru cei mai pasionați degustători!

Matusalem, coniacul romurilor, este cadoul ideal pentru o persoană care apreciază aromele deosebite și băuturile de calitate. Oferă o călătorie senzorială aparte unui pasionat de băuturi fine. Datorită buchetului său complex și elegant, gustului final persistent, obținut grație procesului de învechire prin metoda Solera, romul Matusalem este alegerea perfectă de cadou de Crăciun! Tot din categoria romurilor premium, mai puteți alege și Dictador, o băutură premiată, cu tradiție, și cu arome complexe și sofisticate, sau, poate, chiar o sticlă de Bacardi sau Stroh.

Amatorii și mai ales amatoarele de lichior fin vor aprecia cu siguranță o stică de Tequila Rose. Un mix perfect echilibrat de lichior de căpşune şi tequila, nu este prea dulce pentru a fi savurată ca atare, dar este suficient de aromată și versatilă pentru a fi inclusă, pentru un plus de savoare, într-un cocktail delicios sau chiar alături de o cafea. Un cadou delicios de Crăciun poate fi și Mozart, venit direct din orașul natal al faimosului compozitor austriac. Toate sortimentele din gamă sunt obținute din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, în urma nui proces complex ce are ca rezultat ceea ce mulți consideră a fi cel mai delicios lichior din lume.

Pe acelaşi subiect

Nimic nu spune „finețe” mai mult decât șampania! Tocmai de aceea, o sticlă de Gosset premiată, cu gust fructat, suav și proaspăt, adorată în familiile de prestigiu din Franța și din întreaga lume încă de la începutul secolului XX, poate fi cadoul ideal pentru o doamnă delicată și elegantă, dar și pentru un domn care apreciază calitatea și excelența. Iar dacă ai avut curiozitatea să afli Moet preț pe internet, cu siguranță tot pe FineStore.ro, căutarea ta te-a adus!

Vrei să faci un cadou nu doar inspirat, ci și „pretențios”? Mergi la sigur cu o tequila din gama Clase Azul! Această băutură premium spune cu fiecare înghițitură povestea agavelor albastre organice coapte 72 de ore în cuptoare tradiționale din cărămidă, stoarse și fermentate pe drojdii seslecționate și învechite o perioadă îndelungată pentru a obține un gust complex, cu accente de condimente, mere și migdale, împletite armonios cu note de caramel și vanilie. Clase Azul este un cadou cu atât mai special, datorită eleganței deosebite date de sticlele din ceramica fina, sculptate și pictate manual de artizani mexicani.

Excelența o găsiți pe FineStore.ro! Sărbători cu stil și multe bucurii!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Advertoriale » (P) Idei de cadouri pentru pasionații de băuturi fine. Moș Crăciun se inspiră de pe FineStore.ro