Antena Meniu Search
x

Kelemen Hunor, reacţie după alegerile europarlamentare: e convins că UDMR trece pragul. "A fost cea mai dificilă campanie electorală"

Rezultate exit-poll alegeri europarlamentare 2024. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică seară, că formaţiunea va trece pragul electoral de 5% pentru a intra în Parlamentul European, iar la alegerile locale va obţine ”în jur de 200 de primării”, între care cele de la Târgu Mureş şi Satu Mare.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 22:54

Kelemen Hunor, reacţie după alegeri - Profimedia

”UDMR la europarlamentare trece pragul, dar trebuie să aşteptăm numărătoare voturilor în fiecare secţie de votare (...) Sunt convins că vom avea peste 5%, vom trece pragul electoral şi vom avea reprezentare în Parlamentul European”, a declarat preşedintele UDMR. Kelemen Hunor a precizat că, potrivit datelor pe care le deţine formaţiunea, UDMR a înregistrat 500.000 de voturi.

Kelemen Hunor, după alegerile europarlamentare 2024: "Cea mai dificilă campanie electorală"

"În ceea ce priveşte alegerile locale, sunt convins că în jur de 200 de primării vom câştiga în momentul numărării voturilor şi sper că toate cele patru judeţe unde am dat preşedinte până acum le vom păstra şi vom avea şi primar la Târgu Mureş şi Satu Mare”, a mai declarat Kelemen Hunor, potrivit news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a apreciat că ”a fost poate cea mai dificilă campanie electorală”, cu o mobilizare foarte mare pentru fiecare partid. ”De foarte mult timp, cam de 20 de ani, nu am avut aşa de multe voturi. Sunt convins că aceste voturi ne vor ajuta să trecem pragul de 5%”, a mai declarat Kelemen Hunor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Alegeri europarlamentare 2024 » Kelemen Hunor, reacţie după alegerile europarlamentare: e convins că UDMR trece pragul. "A fost cea mai dificilă campanie electorală"