Antena Meniu Search
x

A "votat" cum a ştiut el. Un tânăr din Galaţi, dosar penal după ce a plecat cu buletinele de vot în buzunar

Alegeri Locale 2024. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt pe numele unui tânăr dintro localitate din județul Galați care a plecat din secție cu patru buletine de vot în buzunar, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 18:56

A "votat" cum a ştiut el. Un tânăr din Galaţi, dosar penal după ce a plecat cu buletinele de vot în buzunar
- Inquam Photos / George Călin

„În jurul orei 16:30, membrii Biroului electoral al secției de votare nr. 227 din comuna Bălășești, județul Galați, au sesizat agentul de poliție de frontieră aflat în dispozitiv de ordine publică despre faptul că un bărbat care își exercita dreptul al vot nu a introdus în urne toate buletinele de vot, ci un singur buletin din cele cinci primite.Agentul de poliție a identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 22 ani, din localitate, iar asupra acestuia, în buzunar, au fost găsite celelalte patru buletine de vot, fără a avea aplicată ștampila de vot pe ele”, anunță IPJ Galați.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a preluat persoana în cauză și a condus-o la sediul poliției unde a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Buletinele de vot găsite asupra bărbatului au fost anulate de președintele secției de votare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Alegeri locale 2024 » A "votat" cum a ştiut el. Un tânăr din Galaţi, dosar penal după ce a plecat cu buletinele de vot în buzunar