Antena Meniu Search
x

Curs valutar

George Simion: Să nu credeţi exit-poll-urile. Partidul corupt comasat a vrut să se asigure că se va menţine la putere

Alegeri locale 2014. Preşedintele AUR, George Simion, a transmis membrilor şi simpatizanţilor partidului să nu creadă rezultatul exit-poll-urilor şi a susţinut că "partidul corupt comasat a vrut să se asigure prin toate metodele că se va menţine la putere". El a transmis un mesaj către structurile de forţă, le-a cerut să nu facă abuzuri şi să asigure ordinea de drept.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 22:44

George Simion: Să nu credeţi exit-poll-urile. Partidul corupt comasat a vrut să se asigure că se va menţine la putere
George Simion: Să nu credeţi exit-poll-urile. Partidul corupt comasat a vrut să se asigure că se va menţine la putere - Profimedia

"A fost o zi în care partidul corupt comasat a încercat prin toate metodele să se asigure că se va menţine la putere. Vor veni nişte rezultate cu partidul corupt comasat peste 50% şi cu noi pe la 15-17%. Să nu le credeţi. Partidul corupt comasat a vrut să se asigure prin toate metodele că se vor menţine la putere", a declarat George Simion, care şi-a început discursul înainte de ora 22.00 şi de anunţarea exit-poll-urilor. 

El a transmis un apel către toate structurile de forţă. "Vreau să fac un apel la toate structurile de forţă, de la servicii de informaţii până la Jandarmerie şi magistraţii. Nu faceţi abuzuri, asiguraţi ordinea de drept", a afirmat liderul AUR.

Simion a mai declarat că a fost o campanie electorală nedemocratică. "Ne aflăm la capătul unei campanii electorale nedemocratice, în care partidele aflate la putere au făcut tot posibilul pentru a pune pumnul în gura opoziţiei. Totul a fost permis în ultimele luni, de la racolare de candidaţi cărora le-au fost promise funcţii şi bani, până la intimidări, acte violente împotriva membrilor noştri", a susţinut George Simion.

Articolul continuă după reclamă

El a adăugat că "posibilitatea lor de a frauda trebuie oprită" şi că aceşti oameni "sunt lipsiţi de orice legătură cu oamenii".

Pe acelaşi subiect

 Exit-poll CURS-Avangarde: Nicuşor Dan câştigă Primăria Capitalei cu 45% din voturi. Firea a obţinut 24%

Conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, la comanda PSD-PNL, pe baza datelor culese până la ora 20:00, alianța PSD-PNL a obținut 54% dintre voturile exprimate la alegerile europarlamentare. Pe locul al doilea, conform sondajului, se situează AUR, cu 14%, iar pe 3 Alianța Dreapta Unită USR - PMP - Forța Dreptei 11%.

Potrovit exit-poll-ului, Primăria Generală Bucureşti este câştigată detaşat de Nicuşor Dan cu 45% din voturi, urmat de Gabriela Firea cu 24%. Cristian Popescu Piedone – 13%, Sebastian Burduja 10%. Candidatul AUR Mihai Enache are 4% iar Diana Şoşoacă are 3% din voturi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Alegeri locale 2024 » George Simion: Să nu credeţi exit-poll-urile. Partidul corupt comasat a vrut să se asigure că se va menţine la putere