Antena Meniu Search
x

Gheorghe Flutur, apărat de Rareș Bogdan, după cutremurul de la Suceava: "Când câștigi 47% nu ai de ce să demisionezi"

Cutremur la alegerile din Moldova. Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că Gheorghe Flutur nu are de ce să îşi dea demisia, fiind un om cu o mare experienţă politică de care partidul are nevoie. El a adăugat că liderul USR Cătălin Drulă, care şi-a anunţat azi retragerea de la şefia formaţiunii, spunea cu surle şi trâmbiţe că va scoate 20% şi a dus partidul la 8,5%. "Gheorghe Flutur este un om care a primit la vot 47%. Când câştigi 47% şi pierzi la sub o mie de voturi în faţa unui reprezentant PSD, nu ai de ce să demisionezi", a mai precizat liberalul.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 15:33

gheorghe flutur rares bogdan
Gheorghe Flutur, apărat de Rareș Bogdan, după cutremurul de la Suceava: "Când câștigi 47% nu ai de ce să demisionezi" - Profimedia Images / Hepta

"Nu are de ce. Iertaţi-mă, domnul (Cătălin Drulă, preşedintele USR – n.r.) care s-a retras în urmă cu câteva minute, anunţa en-fanfare că va scoate 20% şi şi a dus partidul la 8,5%. Domnul Flutur este un om care a primit la vot 47%. Când câştigi 47% şi pierzi la sub o mie de voturi în faţa unui reprezentant PSD, nu ai de ce să demisionezi. Gheorghe Flutur rămâne un om cu o mare experienţă politică, extrem de necesar pentru PNL. Avem nevoie de experienţa dânsului şi ne-a lipsit în aceste trei luni. A fost mai rar la Bucureşti", a afirmat Rareş Bogdan, întrebat dacă e posibil să fie reevaluată situaţia lui Gheorghe Flutur sau dacă să ne aşteptăm la un gest de retrage din partea acestuia, luni la sediul PNL din Modrogan, potrivit News.ro.

Gheorghe Flutur a recunoscut înfrângerea în alegerile locale 

Preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, îşi recunoaşte înfrângerea în alegerile de duminică, în care a încercat să obţină un nou mandat. "Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, doresc să felicit câştigătorul şi să mulţumesc sucevenilor care m-au votat pe mine şi echipa mea", transmite el.

Articolul continuă după reclamă

Candidatul PSD la şefia Consiliului Suceava Gheorghe Şoldan a declarat luni că a câştigat alegerile, după ce l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur.

După numărătoarea parţială a voturilor în 527 de secţii de votare din totalul celor 561, Gheorghe Flutur a obţinut 107.578 voturi, iar Gheorghe Şoldan 114.286 voturi.

Liderul USR Cătălin Drulă a anunţat, luni, că va convoca, în cel mai scurt timp, alegeri interne în USR pentru desemnarea unui nou preşedinte al partidului. El a mai spus că rezultatul alegerilor a fost sub aşteptări şi că şi-l asumă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Alegeri locale 2024 » Gheorghe Flutur, apărat de Rareș Bogdan, după cutremurul de la Suceava: "Când câștigi 47% nu ai de ce să demisionezi"