Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Horia Constantinescu îşi recunoaşte înfrângerea la Constanţa: "Comunitatea are liderii pe care şi-i merită" Surpriză la Ploieşti: un independent a învins PSD-PNL

Alegeri 2024. Locuitorii județului Constanța şi-au ales pe 9 iunie primarii, consilierii locali, președintele de consiliu județean și consilierii județeni. 

de Andreea Filip

la 10.06.2024 , 08:29

- Shutterstock

Prezenţa la vot în Constanţa a fost de 49,23%. Datele de la această oră îl arată pe actualul primar Vergil Chiţac în continuare în funcţia de edil, la o diferenţă de aproape opt procente de contracandidaţii săi Stelian Ion şi Horia Constantinescu. 14 candidaţi s-au luptat pentru primăria Constanţa ieri. Ultimii patru clasaţi, candidaţi independenţi, au avut sub un procent.

Horia Constantinescu, după înfrângerea în cursa pentru primăria Constanţa

Candidatul PSD Horia Constantinescu îşi recunoaşte înfrângerea în cursa pentru Primăria Constanţa, după ce primele rezultate ale scrutinului de duminică îl dau câştigător pe actualul edit Vergil Chiţac, Constantinescu fiind plasat pe poziţia a treia, după Stelian Ion, susţinut, de Alianţa Dreapta Unită.

Articolul continuă după reclamă

”Încep prin a mulţumi tuturor celor care m-au votat şi m-au creditat cu încredere, echipei mele minunate de campanie şi continui prin a-mi asuma rezultatul votului! Fără să vreau, să pară răutăcios ceea ce spun, dar fiecare comunitate are liderii pe care şi-i merită! Vox populi vox dei! Democraţia înseamnă să ne supunem voinţei majorităţii! Vom fi împreună spectatorii celor patru ani care vor urma! Mă rog la Dumnezeu să fie bine acestui oraş minunat! Există viaţă şi după alegeri!”, a scris Horia Constantinescu pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Incidente în timpul alegerilor, la Constanţa

În Constanţa, a fost o zi foarte tensionată, la ora 21 poliţiştii anunţaseră că întocmiseră 13 dosare penale pentru infracţiuni electorale, printre care şi fraudă la vot sau coruperea alegătorilor.

Aseară, reprezentanţii biroului judeţean au anunţat că o secţie din cartierul Henri Coandă rămâne deschisă până la ora 24. Acolo s-au format cozi, oamenii au stat la rând ore în şir, membrii mai multor partide au ajuns acolo, spriritele s-au încins, dar totul până când au venit poliţiştii care au liniştit apele.

Surpriză la Ploieşti. Cine a obţinut funcţia de edil

Şi la Buzău actualul primar rămâne în funcţie, la o diferenţă liniştitoare de următorul clasat; nimic surprinzător şi la Galaţi - unde primarul actual rămâne în funcţie. Surpriza vine de la Ploieşti, acolo unde în lupta PSD - PNL, câştigător a fost un candidat independent.

Mihai Poliţeanu a scris  pe Facebook că nu se aştepta la aceste rezultate şi că se simte copleşit. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Alegeri locale 2024 » Horia Constantinescu îşi recunoaşte înfrângerea la Constanţa: "Comunitatea are liderii pe care şi-i merită" Surpriză la Ploieşti: un independent a învins PSD-PNL