Bunicuţele au gătit mai ceva ca chefii la un festival culilar dintr-o localitate vâlceană
Bucate tradiţionale alese, preparate ca acasă la bunica! De asta s-au bucurat cei care au ajuns într-o comună din Vâlcea. Gospodinele iscusite au pregătit pentru toţi pofticioşii, numai reţete ca pe vremuri, din ingrediente naturale.
De Redactia Observator la 12.06.2017, 00:21Bucate tradiţionale alese, preparate ca acasă la bunica! De asta s-au bucurat cei care au ajuns într-o comună din Vâlcea. Gospodinele iscusite au pregătit pentru toţi pofticioşii, numai reţete ca pe vremuri, din ingrediente naturale.
Iar cei care le-au trecut pragul aproape că nu s-au mai... săturat de atâtea bunătăţi.
Turte pe vatră, plăcinte aburinde, chisăliţă, păsat sau mamaliguţă cu tocăniţă de roşii şi pui. Sunt doar câteva dintre bucatele tradiţionale pregătite cu multă îndemânare şi dragoste de bunicuţele de pe Valea Topologului.
Şi totul de dragul vremurilor de odinioră, când se pregăteau cele mai delicioase mâncăruri după reţete moştenite în familie.
Vinovaţi de răsfăţul culinar au fost reprezentanţii unei asociaţii ce promovează valorile tradiţionale.
Bucătăresele au dezvăluit că... dacă nu pui puţină dragoste în mâncare, gustul nu va mai fi la fel de bun.