Antena LIVE

Curs valutar

Video

Cât scot românii din buzunare pentru meniul de Revelion livrat direct acasă

Obiceiuri vechi de Anul Nou. Mai mult de jumătate dintre români vor să ajungă... caldă la ei mâncarea comandată online. Un sfert au şi pretenţia să le fie livrată rapid. Asemenea cerinţe au avut şi pentru Revelion cei care au preferat un singur efort: doar să întindă faţa de masă.

De la 30.12.2022, 20:16
WhatsApp
Vezi și:

Bucătarul-şef Robert Massong este de şapte ani ajutorul de nădejde al localnicilor din Timişoara care sunt în criză de timp sau de talent la gătit. Experienţa participării la emisiunea Chef la cuţite l-a făcut şi mai încrezător în creativitatea lui. Cu două zile înainte de Revelion, telefonul la care primeşte comenzi sună fără oprire.

Robert Massong –  bucătar: Pe platourile care pleacă spre clienți punem în felul următor rulada de pui cu legume mexicane, rulada de porc cu bacon cu ficăţei şi cârnăcior, ruladă de curcan cu ciuperci murate şi baby morcov.

Masa de Revelion direct acasă 

La cererea pofticioşilor, meniul se completează cu chiftele proaspăt coapte, doboş sărat cu caşcaval, şuncă şi cremă de brânză, ficăţei cu prosciutto şi bărcuţe de castravete umplute cu spumă de icre. Un astfel de platou are două kilograme şi costă 200 de lei. Cine mai poate, se gândeşte la felul principal şi desert, care aşteaptă să intre la cuptor. 

Pe acelaşi subiect

Robert Massong – bucătar: Avem peşte, prepeliţa, carne de porc şi cârnaţi la cuptor. Piesa de rezistenţă este doboşul care are ciocolată, nu zahăr caramelizat, asta e reţeta tradiţională românească.  

Altă bucătărie din Banat pregăteşte alte ispite pentru masa festivă. Inclusiv ciorbe acre, care să trezească petrecăreţii din mahmureală.

Deian Marcov – manager restaurant: Pot să-şi comande de la gustări reci şi felul 2 până la desert şi mixează pachetele cum doresc. Noi le gătim până la un punct, ca să le încălzească la indicaţiile noastre, acasă, anul acesta arată la fel de bine, cam ca anul trecut, ţinând cont de scumpiri, inflaţie şi toate problemele legate de energie.

Iulia Pop – reporter Observator: Când timpul ne e duşman, bucătării ne devin cei mai buni prieteni şi se întrec să ne ofere totul de-a gata. Comoditatea are însă un preţ, astfel ca un meniu precum acesta complet pentru masa de Revelion ajunge să coste în jur de 500 de lei. Anul acesta cireaşa de pe tort are patru lăbuţe şi se va face molcom la proţap. Costă în jur de o mie de lei şi se livrează aburind.

Vedeta acestei bucătării este purcelul de lapte la protap. Costă cam o mie de lei şi se livrează crocant. Meniul de Revelion comandat acasă este cu 10 – 20 de procente mai scump decât anul trecut.

Iulia Pop

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc. ...

revelion masa anul nou
Întrebarea zilei
Mergeți duminică la vot?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Peste ce a dat un instalator care făcea reparații într-o vilă. S-a...
Fanatik.ro
Publicat 21.11.2024
Colonel american: Rusia are tot dreptul să atace NATO acum
spotmedia.ro
Publicat 21.11.2024
Culmea birocrației: O fetiță trecută, din greșeală, băiat în certificatul...
spotmedia.ro
Publicat 20.11.2024
Ce se întâmplă cu toți pensionarii din România cu pensii mai mici de 3.000 de...
Gandul
Publicat 21.11.2024
Lasconi şi Simion, la podcastul comediantului „Micutzu”. „Îmi vine să vă...
Adevărul
Publicat 21.11.2024
Ce a transmis fiica Elenei Lasconi după apariția la dezbaterea prezidențială....
A1
Publicat 21.11.2024
Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2024. Racii își pot transforma pasiunile...
CaTine
Publicat 21.11.2024
Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce poliția a fost chemată la...
spynews.ro
Publicat 21.11.2024
Uluitor! Încă o țară merge la TAS împotriva României
GSP
Publicat 21.11.2024
Clădirea emblematică din București, demolată. Palatul impunător a fost...
Click.ro
Publicat 21.11.2024
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți...
Useit
Publicat 19.11.2024
Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce apare în buletinul lui, de fapt
Redacţia.ro
Publicat 21.11.2024
Super-armele cerute insistent de Ucraina Occidentului și cum au influențat ele...
libertatea.ro
Publicat 21.11.2024
Coldplay a lansat videoclipul piesei „The Karate Kid”. Formația a colaborat...
ZU
Publicat 21.11.2024
Paste cu broccoli și măsline. Rețetă simplă și hrănitoare
Hello taste
Publicat 21.11.2024
Mononucleoza infecțioasă la copii: cauze, simptome și tratament
Deparinti
Publicat 21.11.2024
Problema numărul 1 a României, în viziunea lui Kelemen Hunor:...
ziare.com
Publicat 21.11.2024
Adamari López a împărtășit detalii picante din relația cu Toni Costa....
Happy
Publicat 21.11.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Operația cu laser pentru dinți. La ce se folosește în stomatologie
Medicool
Publicat 21.11.2024