Special! Trăiești natural, mănânci prea natural
Puţine curente culinare au avut un impact asupra felului în care privim mâncarea cum a avut-o cel raw vegan. Adepţii curentului numesc mâncărurile preparate în acest stil gastrononic hrana vie, pentru că niciunul dintre igredientele folosite nu îşi pierde vitaminele şi mineralele prin procesul de gătire
De Redactia Observator la 21.08.2015, 21:00Puţine curente culinare au avut un impact asupra felului în care privim mâncarea cum a avut-o cel raw vegan. Adepţii curentului numesc mâncărurile preparate în acest stil gastrononic hrana vie, pentru că niciunul dintre igredientele folosite nu îşi pierde vitaminele şi mineralele prin procesul de gătire.
Curentul raw-vegan este în plină dezvoltare şi la noi în ţară. Însă nu e lipsit de controverse. Unii susţin că pentru a fi sănătos trebuie să adoptăm o dietă bazată doar pe fructe, legume, seminţe, alţii nu concep viaţa fără carne şi fără preparate gătite termic. Adevărul, ca de obicei, undeva la mijloc.