Antena Meniu Search
x

(P) Povestea motivațională a lui Ixon

Motocicleta este foarte diferită de mașină. Nu doar pentru că nu este pe patru roți, ci pe două. De asemenea, nu pentru că în cazul mașinii suntem închiși într-o cutie de metal, iar în cazul motocicletei nu suntem atât de bine protejați. Nu doar pentru că conducerea unei motociclete este considerată un hobby, iar conducerea mașinii este asociată cu muncă și obligații. 

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 18:03

- pexels.com

Adevărul este că motocicleta oferă o libertate nesperată, permitandu-va să treceți prin ambuteiaje, iar o ușoară mișcare a încheieturii mâinii vă duce la o sută de metri în fața mașinilor. Conducând de-a lungul curbelor unui drum îngust, puteți să vă bucurați de fiecare moment al drumului și de fiecare element al peisajului. Plăcerea de a vedea cerul, ci nu plafonul tapițat al mașinii.

În afară de plăcere, însă, motocicleta este și o responsabilitate uriașă. Conducerea unei motociclete este un lucru minunat, dar, din păcate, în 90% din cazuri există niște accidente. Bineînțeles că depinde de stilul de conducere și de terenul, dar mai devreme sau mai târziu, accidentele se întâmplă. În offroad-ul, de exemplu, căderea este o întâmplare zilnică. Pe drumurile naționale căderile sunt mai puține, dar mult mai grele. De aceea este atât de important să alegeți echipament moto de înaltă calitate. Pentru a conduce sigură, trebuie să aveți cel puțin o cască, o jachetă cu protecții și mănuși. Acest lucru este minim!

Subestimarea nevoii de echipament poate duce la un rezultat fatal, precum și la multe nopți dureroase și nedormite. În funcție de stilul de conducere și de nevoile  personale, producătorii au identificat 4 grupuri de utilizatori:

  • touring

  • Sportive

  • Off-road

  • Urbane

Bineînțeles, în primul rând trebuie să decidem ce tip de echipament dorim și dacă acesta trebuie să fie realizată din piele sau din material textil. Pentru a lua o alegere corectă mai repede, iată avantajele și dezavantajele celor două materiale:

Piele

  • Avantaje:

    - aerodinamică bună la viteză mare

    - material foarte durabil

    - asigură un nivel înalt de protecție

  • Dezavantaje:

    - nu protejează de piele și de noroi

    - nu oferă o ventilație bună

    - greutate mare

    - necesită întreținere specială

Textil

  • Avantaje:

    - bine ventilat

    - ușor

    - curățare ușoară

    - material mai ieftin

    - protejează de noroi și de ploaie

  • Dezavantaje:

    - durată de viață mai scurtă

    - lipsă de aerodinamică

    - nivel scăzut de protecție

Firește, pe baza celor două materiale, pentru fanii touring-ului este mai potrivit textilul, iar pentru motocicliștii mai agresivi sunt mai potrivite echipamentele moto din piele. Indiferent de tipul de motocicletă, este foarte important să determinați pentru ce anume veți folosi echipamentul dvs. Un alt punct important este alegerea unui brand popular, care oferă echipamente moto de înaltă calitate.

Un exemplu excelent este brandul francez echipamente Ixon. Acest brand s-a născut din pasiunea lui Thierry Manigge în 1996, când avea doar 24 de ani. Această pasiune pentru motocicletea apărut chiar înainte de a participa la câteva curse regionale de motocross. Toate proiectele sale de afaceri în acest domeniu au fost gândite și create cu dragoste pentru motociclete și motocicliști. Ixon, este un lider în Franța și este distribuit în 70 de țări din întreaga lume. Se află în top 5 de cei mai buni producători de echipamente moto, fiind prezent și la Grand Prix. Brandul se folosește în toate disciplinele internaționale, cum ar fi GP, Moto2, MotoE, Superbike, Supersport, Supermoto, Endurance și altele, oferind cele mai bune servicii posibile piloților și echipelor..

Ixon, este o marcă unică, care oferă echipamente pentru motocicliști, oferindu-le o protecție excelentă împotriva diferitelor condiții meteorologice. Produsele inovatoare ale mărcii sunt printre cele mai bune și dovedite pe piață, din 1996 până în prezent. Ixon este accesibil pentru fiecare fan al motocicletelor, Produsele inovatoare ale mărcii sunt printre cele mai bune și dovedite pe piață, din 1996 până în prezent. Ixon este accesibil pentru fiecare fan al motociclismului, care dorește să fie protejat cât mai bine posibil. 

Varietatea și accesibilitatea mărcii va reuși să impresioneze orice rocker adevărat, permițându-i să-și creeze propria poveste captivantă conducandu-și liber mașina prin "jungla urbană".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » (P) Povestea motivațională a lui Ixon