Antena Meniu Search
x

Se redeschide traficul pe Podul peste brațul Borcea. Circulația se reia astăzi, de la ora 14.00

Lucrările la podul peste Borcea de la Feteşti s-au finalizat, astfel că circulația va fi reluată de astăzi, începând cu ora 14.00. Traficul se va desfășura pe ambele sensuri, transmite Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 11:40

Se redeschide traficul pe Podul peste brațul Borcea. Circulația se reia astăzi, de la ora 14.00 - Facebook

Miercuri, începând cu ora 14:00 vor fi ridicate restricțiile de circulație instituite pe Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680.

Circulația se va desfășura pe ambele căi de rulare, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere într-un comunicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrările de reabilitare vor continua cu o nouă etapă în toamnă, după încheierea sezonului estival. Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 m, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea.

Împreună cu podul similar de la Cernavodă, în lungime de 1596 metri, conectează orașele Fetești și Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea și Muntenia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Se redeschide traficul pe Podul peste brațul Borcea. Circulația se reia astăzi, de la ora 14.00