Antena Meniu Search
x

Un şofer a fost prins conducând cu 238 km/h pe autostrada A3

Un bărbat a fost prins conducând cu 238 km/h pe A3 şi a fost amendat cu 2.900 de lei, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.

de Redactia Observator

la 08.03.2020, 17:17

Poliţişti în trafic
Un şofer a fost prins conducând cu 238 km/h pe A3 - Observator
  • Poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere.
  • Şoferul vinovat a primivat amendă de 3.000 de lei

Un bărbat a fost prins conducând cu 238 km/h pe A3 şi a fost amendat cu 2.900 de lei, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.

La data de 7 martie, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat participanţilor la trafic sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.5000 de lei. Au reţinut de asemenea 2 permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale pe drumurile publice şi 5 certificate de înmatriculare.

A fost constatată o infracţiune pentru conducerea în perioada suspendării dreptului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, pentru încălcarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi contravenţional 60 de şoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranţă, 6 conducători auto şi 5, pentru alte nereguli în trafic.

Poliţia Română reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Auto » Un şofer a fost prins conducând cu 238 km/h pe autostrada A3