Antena Meniu Search
x

A REUŞIT! Daniel Osmanovici a intrat în istorie cu cel mai lung BULETIN METEO

Prezentatorul Antenei 1 este un erou! Atât pentru Kassandra, cât şi pentru noi toţi. 37 de ore a rezistat Daniel pentru a o ajuta pe micuţa lui Iosif Rotariu

Vezi și

Prezentatorul Antenei 1 este un erou! Atât pentru Kassandra, cât şi pentru noi toţi. 37 de ore a rezistat Daniel pentru a o ajuta pe micuţa lui Iosif Rotariu

Totul a început ieri dimineaţă la ora 6:00! A fost greu, un drum anevoios, dar necesar pentru Kassandra, fetiţa torturată de bunica ei. Ea a reînviat în urmă cu şase ani, când familia Rotariu a decis să o ajute. Acum, este pregătită pentru cea de-a 37-a operaţie.

Kassandra i-a dat energie. La fel ca şi susţinerea tuturor celor care l-au urmărit şi l-au susţinut. Nu doar din faţa micilor ecrane. 60 invitaţi au venit să îl susţină, pe el, dar şi pe Kassandra, în platou.

300.000 de oameni au priviti în direct, pe Internet, emisiunea-maraton.. Sute de mii de SMS-uri de doi euro au curs, pentru Kassandra. Nu doar că am reuşit să strângem suma necesară pentru operaţie. Am depăşit-o.

"Recordul nu contează, ci faptul că o echipă m-a susţinut să fiu alături de voi pentru a o ajuta pe Kassandra. Ca ea să aibă o copilărie frumoasă", a spus Daniel.

Aplauzele au venit şi nu au mai contenit. Pentru un asemenea gest este de înţeles...

Vă mulţumim pentru tot!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Campanii » A REUŞIT! Daniel Osmanovici a intrat în istorie cu cel mai lung BULETIN METEO