Antena Meniu Search
x

Ajut Eu: La 11 ani, Daria a fost reporter pentru o zi

Este elevă în clasa a cincea, iubeşte să citească şi vrea să devină jurnalist. O cheamă Daria şi cea mai mare dorinţă a ei de Crăciun a devenit astăzi realitate.

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 10.12.2019, 21:24

Vezi și

Este elevă în clasa a cincea, iubeşte să citească şi vrea să devină jurnalist. O cheamă Daria şi cea mai mare dorinţă a ei de Crăciun a devenit astăzi realitate. După ce am aflat de dorinţa Dariei pe site-ul Ajut Eu, am hotărât să-i ofer ceva mai mult decât o simplă întâlnire: i-am arătat, pentru o zi, ce înseamnă să fii reporter. De pe teren, în platou şi în redacţie, Daria a văzut cu ochii ei cum se construieşte o ştire și chiar a contribuit la ea. 

"Îmi doresc ca atunci când voi creşte să fiu jurnalist, unul cunoscut şi talentat precum Sonia Simionov, pe care o admir enorm şi pe care îmi doresc să o întâlnesc. Aceasta este dorinţa mea cea mai mare pentru Moş Crăciun." Este mesajul emoţionant pe care Daria l-a scris pe site-ul Ajuteu. Dorinţa i s-a îndeplinit după doar câteva zile.

Cu Daria m-am întâlnit în faţa redacţiei Observator. Am pregătit supriza cu complicitatea mamei ei. 

Daria are 11 ani, este elevă în clasa a V-a şi chiar a inventat un ziar al Şcolii. Aşa că am hotărât să o fac reporter pentru o zi, iar Daria şi-a luat rolul în serios. 

Cu greu i-au trecut emoţiile de a fi în faţa camerei de filmat. Dar s-a descurcat de minune. La final, am pornit spre redacţie unde Daria a aflat cum ajung imaginile ...pe post. 

Una dintre cele mai neaşteptate suprize a fost invitaţia colegilor de la Observator în platou. Aici, chiar şi pe mine m-au copleşit emoţiile. 

Bineînţeles, ziua nu se putea încheia fără ...cadouri. Am ales să-i dau Dariei unul dintre cele mai dragi obiecte pe care le am. O eşarfă din teatrul de război din Afghanistan căreia nu-i găsisem posesor. Până acum.

După o astfel de zi putem spune, cu toată răspunderea: dorinţă îndeplinită! Spune şi tu: Ajut Eu!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Campanii » Ajut Eu: La 11 ani, Daria a fost reporter pentru o zi