Antena Meniu Search
x

De ziua lui de naştere, Valentin Butnaru a devenit Superman!

Week-endul trecut s-a dovedit a fi unul special, dar şi plin de mişcare pentru Valentin Butnaru.

Prezentatorul Observatorului Matinal, de la Antena 1, şi-a serbat ziua de naştere şi a participat la un concurs important de squash “Cupa bloggerilor”.

 “Aniversarea mea a fost diminică, dar pentru că tot atunci a fost programat concursul de squash, am ales să-mi invit în oraş colegii cu o zi înainte. M-am simţit excelent în preajma lor, iar ei mi-au făcut multe cadouri speciale. Cea mai mare surpriză si cea care m-a şi amuzat copios, a fost aceea că mi-au personalizat o cană cu faţa mea pe un corp de Superman”, spune amuzat Valentin.

În ultima zi din week-end, prezentatorul Observatorului Matinal a participat la concursul de squash unde a şi câştigat trei meciuri consecutive. “Aşa de tare m-am emoţionat când toţi cei 60 de participanţi şi spectator mi-au cântat <la mulţi ani> cum nu cred că am fost vreodată. Iar MC-ul evenimentului, care este cel mai bun prieten al meu, a zis de vreo şase ori la microfon că e ziua mea şi tot de atâtea ori m-a aplaudat o sală întreagă. Într-una dintre pauzele concursului, băieţii din echipă mi-au făcut cinste la restaurantul din incinta sălii cu sucuri naturale, evident”.

Pe Valentin Butnaru telespectatorii îl pot vedea în fiecare dimineaţă, de la 6 la 8, alături de Olivia Păunescu, la pupitrul Observatorului Matinal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Campanii » De ziua lui de naştere, Valentin Butnaru a devenit Superman!