Antena Meniu Search
x

Ce dezvăluie campania Observator "Avem o țară frumoasă, cum ajungem la ea?"

Avem o țară frumoasă, cum ajungem la ea? Este întrebarea pe care am fost nevoiți să o punem atunci când am descoperit că locurile frumoase din România sunt inaccesibile.

Vezi și

Avem o țară frumoasă, cum ajungem la ea? Este întrebarea pe care am fost nevoiți să o punem atunci când am descoperit că locurile frumoase din România sunt inaccesibile. Observator începe din 16 iulie o serie de reportaje despre România fără drumuri, fără promovare turistică, dar care atrage milioane de turişti străini datorită tradiţiilor, a locurilor de poveste şi a legendelor întâlnite în toate regiunile.

Sunt drumurile care-i fac pe şoferi să-şi pună mâinile în cap. Iar România este plină de şosele unde asfaltul este o raritate. Odată trecută proba cu obstacole, vă aşteaptă obiective de vis.

Ideea campaniei

"Avem o ţară frumoasă, cum ajungem la ea?" este o idee pornită din experienţa fiecărui turist, român sau străin, care s-a plimbat prin România și care a strâns din dinţi când a dat cu maşina în gropile ţării. Şi care şi-a jurat că a doua oară nu mai revine, oricât de frumos ar fi.

Cristi Popovici va fi ghidul care vă va prezenta România frumoasă şi plină de neprevăzut.

Din 16 iulie, la Observator

De luni seară, la Observator, vă prezentăm locurile frumoase din România, pe care mulţi nu le cunosc.

Toate locurile frumoase unde am ajuns după numeroase aventuri vi le vom prezenta într-o campanie marca "Observator".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Campanii » Ce dezvăluie campania Observator "Avem o țară frumoasă, cum ajungem la ea?"