Antena Meniu Search
x

Începe o nouă ediţie a campaniei "Sari pentru tine"!

La Observator special începe o nouă ediţie a campaniei Sari pentru tine! Joi, 20 februarie, de la ora 11.00, Observator special şi Clubul Kangoo Jumps by Diana Stirbu organizează preselecţia pentru a alege cei patru concurenţi ai campaniei.

Preselecţia va avea loc la sediul de pe strada Ficusului nr. 44 A, demisol, Sector 1, Bucureşti.

Iată ce spune Diana Stirbu, sufletul campaniei: În funcţie de numărul celor trimit pe mail confirmarea participării la casting, e posibil ca participanţii să fie programaţi pe mai multe zile, pentru că fiecare să aibă o şansă şi  selecţia să fie făcută în cunostiinta de cauză.  Aştept mesajele voastre de confimare a participării până luni , 17 februarie, ora 24.00. În cursul zilelor de marţi şi miercuri  vom face anunţul programărilor la casting pe site www.dianastirbu.ro. Aşadar, trimiteţi confirmarea participării la casting pe mail [email protected].

Dorim să vă cunoaştem! Trebuie să ne convingeţi că sunteţi persoană care se potriveşte cel mai bine proiectului.  Fiecare dintre concurenţi va avea la dispoziţie 10 minute să ne spună povestea şi să ne expună motivul pentru care îşi doreşte să participe la campanie. Dacă vă doriţi o siluetă ideală, campania “Sari pentru tine” este cea mai bună alegere. Primele concurente au slăbit 13 kilograme; o să aveţi  ocazia să le cunoaşteţi. La casting, criteriul de departajare principal este modul în care reuşiţi să vă descurcaţi în faţa camerei de filmat.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Campanii » Începe o nouă ediţie a campaniei "Sari pentru tine"!