Antena Meniu Search
x

Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru răspund întrebărilor la foc automat!

Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru prezintă împreună Observatorul Matinal de un an de zile. Sunt uniţi, prieteni în afara orelor de serviciu şi dedicaţi meseriei pe care o fac cu extrem de multă plăcere.

Cei doi au oferit un interviu pentru agentiadepresamondena.com. Aveţi aici câteva dintre răspunsurile lor: 

Olivia: Nu ne-am aşteptat să ne înţelegem şi să comunicăm aşa de bine, într-un timp aşa de scurt. Dacă unul dintre noi este supărat ori are o zi mai puţin bună, celălalt îl simte, ştie ce să spună, cum să-l remonteze. Pentru că este important să avem o stare bună, ca la rândul nostru să le-o transmitem şi telespectatorilor. E un schimb constat de energie pozitivă între noi.

Valentin: Fiecare are activităţile lui extra-jurnalistice ( dacă pot spune aşa) , insa ramanem prieteni şi în viaţa de zi cu zi. Aici nu e vorba numai de noi doi – avem relaţii foarte frumoase de amiciţie cu multi colegi şi mai organizăm ieşiri atunci când poate toată lumea.

Olivia: Vali e un profesionist desăvârşit, un tip foarte conştiincios, care mă încarcă mereu cu energie pozitivă.

Valentin: Olivia este un om de cuvânt, pot avea încredere deplină în spusele ei, are o voinţă de fier, multă determinare, calităţi organizatorice şi este un om cu un suflet mare.

Valentin: Marea mea pasiune este squash-ul, un sport căruia îi dedic cea mai mare parte a timpului meu şi care îmi oferă satisfacţii enorme. Mai dau câte o fugă pe la Comana în weekenduri, pentru un traseu de 20 de km pe bicicletă şi, de câteva ori pe an, plec la sailing.

Olivia: Mie îmi place foarte mult să dansez şi fac ce fac în weekend şi ies la dans. Am foarte multă energie şi îmi organizez timpul de asemenea manieră încât să fac mereu ceva în week-end: fie merg la munte, la mare sau în city-break-uri.

Interviul integral îl puteţi citi aici

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Campanii » Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru răspund întrebărilor la foc automat!