Antena Meniu Search
x

Prezentatorul Observatorului Matinal, Valentin Butnaru, desemnat de cursanţii IMA “cel mai cool trainer”

Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului Matinal de la Antena 1, este unul dintre invitaţii speciali ai Intact Media Academy.

Zilele trecute, vedeta Antenei 1 a ţinut ultimul său curs la cea mai nouă serie de cursanţi, a IX-a. Pe parcursul modulului pe care el l-a susţinut, Valentin le-a împărtăşit aspiranţilor la o carieră în televiziune din experienţa lui în media si a realizat cu aceştia diverse exerciţii de actorie adaptate pentru tv care dezvoltă imaginaţia, creativitatea, atenţia distributivă, vorbirea liberă, concentrarea şi reflexele.

La cursul ţinut de prezentatorul Observatorului Matinal s-a râs mult. Asta nu înseamnă că în timpul celor trei luni cât a durat, nu s-a învăţat pe rupte.

La final, Valentin a avut parte de o nouă surpriză: cu ocazia zilei sale de naştere, cursanţii i-au înmânat diploma de “cel mai cool trainer”, dar şi o cutie în care şi-au pus toate urările şi gândurile.

“Aşa cum le-am spus de-a lungul acestui curs, spontaneitatea şi umorul sunt lucruri fără de care nu poţi să faci carieră în televiziune. Am primit 25 bileţele pe care sunt scrise unele dintre cele mai frumoase urări pe care le-am primit până acum”, mărturiseşte vedeta Antenei 1.

Şi ca surpriza să fie completă, Valentin a primit din partea viitorilor jurnalişti şi tortul său preferat.

Pe Valentin Butnaru telespectatorii îl pot vedea în fiecare zi, de luni până vineri, între 6 şi 8 dimineaţa, alături de Olivia Păunescu, la pupitrul Observatorului Matinal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Campanii » Prezentatorul Observatorului Matinal, Valentin Butnaru, desemnat de cursanţii IMA “cel mai cool trainer”