Antena Meniu Search
x

Stejărel, copilul Generaţiei Pierdute, a ajuns în oraşul din care a plecat

Acum îl cheamă Ryan, e cetăţean american, dar fără să-şi explice cum, încă mai simte româneşte. Sarmalele şi siropul de afine i-au devenit deja preferate

Vezi și

Acum îl cheamă Ryan, e cetăţean american, dar fără să-şi explice cum, încă mai simte româneşte. Sarmalele şi siropul de afine i-au devenit deja preferate

Şi-a cumpărat haine ca ale fratelui pe care l-a găsit după 20 de ani pentru că vrea să fie exact ca acela care împarte cu el ADN-ul.

Piaţa Victoriei, Timişoara. Ryan a vrut să vadă cât mai mult din stilul de viaţă românesc. L-a cucerit iremediabil mâncarea.

În numai 3 zile, Ryan, născut Stejărel, şi tatăl lui, s-au convins că ţara despre care în anii 90 auziseră doar lucruri de groază a ajuns să arate cu totul altfel. Le depăşeşte orice aşteptare, însă, întâlnirea cu Adi. Ryan a ţinut să-şi cumpere şi haine ca ale lui Adi. 20 de ani în care n-au ştiut unul de altul nu par acum imposibil de recuperat.

Ryan a fost luat din orfelinat de familia de americani la nici 2 ani. Nu mai are nicio amintire de aici, dar i-ar plăcea să-i spună a doua lui casă.

Ryan şi Adi împart acelaşi ADN. Au aceeaşi mamă. Una căreia i s-a pierdut urma acum 10 ani, dar destinele lor sunt total separate. Ryan merge la Colegiu, iar Adi lucrează la o fabrică din Timoşoara, în 3 schimburi şi crede că viaţa n-are prea mult de oferit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Campanii » Stejărel, copilul Generaţiei Pierdute, a ajuns în oraşul din care a plecat