Antena Meniu Search
x

Vedetele Observator si Antena 3 au inceput constructia centrului special de la Giurgiu

Campania "Copiii nu sunt invizibili" a ajuns la final. A inceput la Giurgiu constructia unui nou centru pentru copiii sarmani, iar sute de oameni cu suflet s-au alaturat initiativei.

Vezi și

Imbracat la patru ace, primarul din Giurgiu a pus prima caramida la temelia noului centru social. Nu s-a oprit aici, mai ales ca a primit si ajutor. Vedetele Observator si Antena 3 s-au adunat ca la un semn pe santier.

“Bine ar fi sa ne mobilizam mai des si ca acest gen de mobilizare sa devina, de fapt, un fel de a fi, de a simti si de a gandi”, a declarat Cristina Topescu, prezenta la eveniment.

Nu doar vedetele au pus osul la treaba. “Am discutat cu domnul primar, sper sa-i dau o mana de ajutor in bugetul pe care-l are de realizat pentru acest proiect”, a precizat deputatu Marin Anton.

Pe santier, parlamentarul a mai facut o promisiune in legatura cu initiativa de a aduce imbunatatiri la legea pentru protectia copilului: “Voi face tot ce pot eu, atat prin persoana mea, cat si prin colegii mei din grupul parlamentar al Partidului National Liberal sa trecem legea si modificarile la lege, atunci cand va veni in Camera Deputatilor”.

Impresionati de povestile din campania "Copiii nu sunt invizibili", sute de oameni, au cumparat caramizi pe care si-au iscalit numele. Chiar si politia din Giurgiu a raspuns la apel.

Centrul social va primi, peste cel mult un an, copii care nu au parte de educatie, pe care parintii ori nu vor, ori nu au bani sa-i trimita la ocoala. Dar si copii care in acte, nu exista. Copiii invizibili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Campanii » Vedetele Observator si Antena 3 au inceput constructia centrului special de la Giurgiu