Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Maria a primit un diagnostic cumplit: malformaţie cardiacă foarte gravă

Sute de copii bolnavi din România au nevoie de ajutorul nostru. Le putem da o şansă la viaţă sănătoasă printr-un SMS la 8848!!!

Vezi și

 Sute de copii bolnavi din România au nevoie de ajutorul nostru. Le putem da o şansă la viaţă sănătoasă printr-un SMS la 8848!!! Unul dintre aceşti copii este şi Maria. Are doar 8 luni şi la câteva ore de la naştere a primit un diagnostic cumplit: malformaţie cardiacă foarte gravă.

Starea ei de sănătate s-a înrăutăţit pe zi ce trece. Maria a dezvoltat o tensiune pulmonară dar şi probleme de alimentaţie. A luptat pentru viaţa şi are şansa să trăiască printr-o intervenţie pe cord deschis.

Maria, ''prinţesa'' aşa cum o alintă tati, a venit pe lume cu mari probleme de sănătate. Medicii de la Bucureşti i-au descoperit Mariei o malformaţie cardiacă foarte gravă care a dus la complicaţii pulmonare.

Maria suferă fie atunci când este alimentată, fie atunci când se mişcă. Are dureri pe care un om mare abia le-ar suporta. Şansa ca aceste dureri să dispară şi malformaţia de la inimă să fie corectată stă într-o intervenţie chirurgicală pe cord deschis. Numai cu ajutorul nostru, Maria are o şansă la viaţă.

Toţi o putem ajuta pe Maria să strângă banii de care are nevoie pentru repararea inimii. Printr-un sms de doi euro la 8848. Sau, sunând la numerele afişate pe ecran, din reţeaua Romtelecom. Puteţi dona trei, cinci sau zece euro.

Donaţii se fac şi în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro. Românii din străinătate pot contribui la salvarea Mariei online sau prin paypal. Orice sumă contează! Pentru mai multe informaţii despre caz, intraţi pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape.

Cu un SMS la 8848, o puteţi ajuta pe Maria dar şi pe alţi copii din Campania Vreau să Ajut care au nevoie de sănătate.

Donaţii:

sms 8848: 2 euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Suma alocată cauzei este de 2 Euro.Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundaţia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campanii » Vreau să ajut! Maria a primit un diagnostic cumplit: malformaţie cardiacă foarte gravă