Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! / Are 8 ani și luptă cu o boală necruțătoare

Sute de copii bolnavi din Romania au nevoie de ajutorul nostru. Le putem da o șansă la o viață sănătoasă printr-un SMS la 8848! Unul dintre acești copii este și Cătălina

Vezi și

Sute de copii bolnavi din Romania au nevoie de ajutorul nostru. Le putem da o șansă la o viață sănătoasă printr-un SMS la 8848! Unul dintre acești copii este și Cătălina

Are 8 ani și se luptă cu o boală cumplită. În luna septembrie a ajuns la spitalul de urgență cu dureri de cap și crize epileptice. Medicii i-au descoperit atunci două tumori pe creier. A fost operată la București cu succes, dar câteva resturi tumorale nu au putut fi îndepărtate. Șansele ei la viață e o clinică specializată din Turcia unde va face radioterapie performantă. O putem ajuta cu un sms de 2 euro la nr. 8848.

De mai bine de două luni, Cătălina a lăsat copilaria în urma și încearcă să învingă o boala care o ține captivă în patul de spital.

Ca să elimine și resturile tumorale rămase în urma operației, Cătălina trebuie să ajungă la o clinică din Istanbul pentru radioterapie.

Printr-un sms de doi euro la 8848, număr pus la dispoziție de Orange, Telekom Romania Mobile și Vodafone pentru Campania "Vreau să ajut". Sau, sunând la numerele afișate pe ecran, din rețeaua Telekom, rețeaua de telefonie fixă. Puteți dona trei, cinci sau zece euro. Donații se fac și în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei și în euro. Românii din străinătate pot contribui la salvarea Cătălinei online sau prin paypal menționând numele copilului. Orice sumă contează! Pentru mai multe informații despre caz, intrați pe site-ul Fundației Mereu Aproape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campanii » Vreau să ajut! / Are 8 ani și luptă cu o boală necruțătoare