Antena Meniu Search
x

Video 2021, cel mai bun an al pieţei de recrutare online. Care au fost cele mai căutate job-uri

2021 a fost cel mai bun an pentru platformele de recrutare online din România. Economia a început să-şi revină după epidemia de coronavirus, iar angajatorii şi-au reluat planurile şi au început să caute salariaţi.

de Angela Bertea

la 27.04.2022, 08:52

Vezi și

Conform datelor Institutului Naţional de Statistică, numărul total de angajaţi din România a crescut anul trecut cu aproximativ 77.000 de noi salariaţi. Potrivit unei platforme online de anunţuri, cele mai multe anunţuri de recrutare au fost adăugate de angajatori în lunile de vară şi la începutul toamnei, cu o cifră record de aproximativ 76.500 de anunţuri în luna iulie.

La polul opus, în luna ianuarie s-au înregistrat cele mai puţine anunţuri de angajare adăugate: 37.300. Lucrătorii din producţie şi logistică au fost cei mai căutaţi anul trecut. A urmat apoi categoria "ingineri, meseriaşi, constructori", cu 127.500 de oferte, iar apoi categoria "şoferi, servicii auto, curierat" cu 117.000 oferte de angajare. Cele mai multe anunţuri de angajare au fost publicate de angajatori cu activitate în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj şi Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » 2021, cel mai bun an al pieţei de recrutare online. Care au fost cele mai căutate job-uri