Antena Meniu Search
x

Afacerea care a explodat în plin cod roşu de caniculă. 3 lei costă o pungă în fabrică, iar în magazine preţul creşte considerabil

În fabrica de gheaţă, vânzările au explodat în această perioadă caniculară. În interior, temperaturile nu depăşesc 10 grade, iar în hala de producţie coboară până la -14 grade. 

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 12:50

Vezi și

În hala de producție, temperatura nu depășește 10 grade, în timp ce în depozit ajunge până la -14 grade Celsius. Evident, angajații folosesc combinezoane atunci când intră în această zonă, altfel nu ar rezista frigului.  

Este şi o afacere prosperă, vânzările au explodat în plină caniculă. În medie, într-un interval de 24 de ore sunt produse aproximativ 15 tone de gheață. Prețul de vânzare al cuburilor direct din fabrică, pleacă de la 3 și poate ajunge până la 7 lei, pentru o pungă, în funcție de cantitate. În magazine sunt mai scumpe. Putem spune că este un job plăcut cel puțin în plin cod roșu de caniculă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri economice » Afacerea care a explodat în plin cod roşu de caniculă. 3 lei costă o pungă în fabrică, iar în magazine preţul creşte considerabil