Antena Meniu Search
x

Video Andreia a făcut facultatea dorită de părinţi, apoi şi-a urmat visul. De 12 ani, afacerea ei dă formă emoţiei pure

Bijuteriile au suflet. Şi, de multe ori, în ele regăsăsiţi o parte din povestea celor care le creează. În Bucureşti a început unul dintre cele mai mari evenimente de profil unde iubitorii de frumos se pot delecta cu bijuterii unicat din întreaga lume. Duminică este ultima zi în care mai puteţi vizita expoziţiile de accesorii contemporane din cele 7 galerii ale evenimentului. 

de Florina Ilicea

la 08.10.2022, 21:44

Vezi și

Oraşul străluceşte ca un diamant. Peste 190 de designeri de bijuterii din toată lumea îşi etalează creaţiile originale în Bucureşti pentru pasionaţi şi curioşi. "Vorbim de oameni cu curiozitate pentru tot ce înseamnă inovaţie, noutate, mesaj", spune David Sandu, fondator eveniment. 

Andreia Popescu şi-a şlefuit talentul în timp. La dorinţa părinţilor, a terminat Facultatea de Finanţe Bănci şi Contabilitate, însă a ştiut mereu că vocaţia ei este arta. De 12 ani, creează bijuterii ca o oglindă a sentimentelor. Ultimele sale colecţii sunt expresia vremurilor pe care le trăim. 

"Am venit cu această idee tocmai pentru că am trecut printr-o perioadă destul de complicată. Pot spune că prin culoare reuşim să găsim fericirea din viaţa noastră. Am lucrat cu materiale alternative şi metale preţioase pentru că bijuteria contemporană nu are limite", povesteşte Andreia Popescu. Piesele sale nu sunt, momentan, de vânzare. Au o valoare sentimentală mult prea mare. "Partea financiară pentru mine întotdeauna este pe ultimul plan", adaugă Andreia Popescu.

Pentru Fabiana Fusco, o creatoare din Italia, perioada pandemiei reprezintă o sursă nesfârşită de inspiraţie. "Colecţia mea de aici este despre casă. Conceptul de "acasă". Pentru fiecare dintre noi are un înţeles diferit. Aici avem "casa ca o închisoare". Pe timpul pandemiei, ştiţi, oamenii s-au simţit restrânşi în casă", explică Fabiana Fusco.

Cea mai scumpă bijuterie expusă valorează în jur de 2.300 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Andreia a făcut facultatea dorită de părinţi, apoi şi-a urmat visul. De 12 ani, afacerea ei dă formă emoţiei pure