Antena Meniu Search
x

Atenţie, emailuri false în numele ANAF! Contribuabilii sunt înştiinţaţi că au plăţi fiscale restante

Atenţionare din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Au fost trimise mai multe email-uri false în numele instituţiei, către contribuabili. 

de Cristina Dimulescu

la 27.06.2022, 16:17

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Facebook

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îi atenţionează pe contribuabili că sunt trimise mai multe e-mailuri false în numele instituţiei de către o persoană care nu lucrează în cadrul ANAF. 

Mesajul ANAF a fost postat pe pagina oficială de facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În respectivele email-uri, contribuabilii sunt înştiinţaţi că au plăţi fiscale restante şi sunt rugaţi să viziteze banca sau orice birou fiscal din apropiere cu factura fiscală ataşată, pentru a plăti imediat impozitul. 

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală îi sfătuiesc pe contribuabili să nu deschidă aceste emailuri, iar în cazul în care au fost deschise, să nu acceseze documentele anexate sau linkurile din conținut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri economice » Atenţie, emailuri false în numele ANAF! Contribuabilii sunt înştiinţaţi că au plăţi fiscale restante