Antena Meniu Search
x

Video Bărbat înjunghiat de fostul partener al iubitei sale, în Călăraşi. Apropiaţii aveau doar cuvinte de laudă la adresa agresorului: "Un băiat foarte liniştit, familist"

Scene terifiante, aseară, lângă un restaurant din municipiul Călăraşi. Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori de fostul concubin al iubitei sale. Înainte de atacul sângeros, agresorul ar fi avut un schimb de mesaje cu cea care este şi mama copilului său. Orbit de furie, bărbatul s-a răzbunat pe actualul iubit al femeii. 

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 11:13

Vezi și

La prima vedere, deşi flancat de poliţişti, Dumitru Florică, pare aproape plictisit, însă, cu doar câteva ore în urmă individul a pus la cale un plan sângeros. 

Ora 22. Aflat în faţa restaurantului în care lucra fosta iubită şi actual concubin al acesteia, bărbatul îşi pândeşte victimele pentru a îşi duce planul la bun sfârşit. În timp ce aşteaptă, acesta îi trimte femeii cu care avea şi un copil mai multe mesaje text. 

Imediat după încheierea orelor de muncă, femeia porneşte spre casă împreună cu iubitul său. Reuşesc să facă doar câţiva paşi. La ieşirea din restaurantul în care lucrau împreună, cei doi au fost întâmpinaţi de fostul concubin al femeii. Bărbatul l-a înjunghiat pe actual iubit al acesteia apoi s-a făcut nevăzut. 

Deşi agoniza într-o baltă de sânge, victima încearcă să fugă din calea pericolului. Cu plăgi la nivelul pieptului şi piciorului, victima a reuşit să ajungă pe trotuar acolo unde s-a sprijinit de o conductă. După ce şi-a revenit din şocul iniţial, fosta concubină a atacatorului a dat alarma. Bărbatul de 37 de ani a fost transportat de urgenţă la spital. 

Paznic: Nu i-a atins inima, nu. Deci trăieşte. Da, da. 

La scurt timp după atacul sângeros, poliţiştii au împânzit oraşul în căutarea agresorului. În scurt timp l-au prins şi dus şi pe agresor la spital. 

Paznic: Ăsta care a dat cu cuţitul este aici.

Cunoscuţii individului au însă numai cuvinte de laudă la adresa sa şi nu îşi explică nici acum gestul bărbatului. 

Paznic: Niciodată nu a fost nervos sau a avut ieşiri. Era supărat, e bolnav. Nu ştim de aşa ceva. 

Paznic: Un băiat foarte liniştit, familist, are copii. 

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Bărbat înjunghiat de fostul partener al iubitei sale, în Călăraşi. Apropiaţii aveau doar cuvinte de laudă la adresa agresorului: "Un băiat foarte liniştit, familist"