Antena Meniu Search
x

Video Cât costă închirierea unei garsoniere în centrul Bucureştiului. Românii, tot mai interesaţi de chirii

Ratele tot mai mari au înfrânat dorinţa românilor de a deveni proprietari. Tot mai mulţi se orientează acum spre închirierea unei locuinţe. Conform unui studiu realizat de o platformă de imobiliare, interesul pentru chirii a crescut considerabil la începutul acestui an.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 17:41

Vezi și

Conform unui studiu realizat de o platformă de imobiliare, interesul pentru chirii a crescut considerabil la începutul acestui an, fiind vizualizate cu 49% mai multe pagini cu anuţuri imobiliare în luna ianuarie, faţă de luna decembrie a anului trecut.

În Capitală, în luna ianuarie, preţurile medii pentru închirierea unei garsoniere s-au încadrat între 280 de euro în Sectorul 5 şi 360 de euro în Sectorul 1. Apartamentele cu două camere au preţuri cuprinse între 400 de euro în Sectoarele 4 şi 5 şi 600 de euro, poate chiar mai mult, în Sectorul 1.

Ce preţuri au apartamentele cu trei şi patru camere

Apartamentele cu trei camere au avut preţuri cuprinse între 450 de euro, în Sectorul 6, şi 850 de euro, în Sectorul 1. Un apartament cu patru camere se închiriază cu aproximativ 1.900 de euro în Sectorul 1, fapt ce pune Capitala în topul celor oraşelor cu cele mai scumpe chirii din ţară.

La polul opus, în Timişoara, închirierea unei garsoniere a devenit mult mai accesibilă decât în anul anterior, preţul pornind, în prezent, de la 220 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Cât costă închirierea unei garsoniere în centrul Bucureştiului. Românii, tot mai interesaţi de chirii