Antena Meniu Search
x

Cât costă o zi la noua plajă artificială din Bucureşti. Investiţia totală a costat 33 de milioane de euro

O nouă plajă urbană artificială s-a deschis săptămâna trecută în nordul Capitalei, în cartierul Dămăroaia. Investiţia totală i-a costat pe dezvoltatori nu mai puţin de 33 de milioane de euro. 

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 16:21

Cât costă o zi la noua plajă artificială din Bucureşti. Investiţia totală a costat 33 de milioane de euro
Cât costă o zi la noua plajă artificială din Bucureşti. Investiţia totală a costat 33 de milioane de euro - Facebook/Lagoon Park Bucharest

Noua plajă urbană deschisă în cartierul Dămăroaia din nordul Capitalei este prima deschisă într-o capitală europeană, potrivit dezvoltatorilor. Proiectul include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, 2 restaurante, parcări și alte facilități. 

Cât costă o zi de distracţie la noua plajă urbană din Bucureşti

Preţurile pentru intrare diferă în funcţie de oră. Astfel, se poate achiziţiona un bilet care oferă acces toată ziua şi costă 165 de lei de persoană în timpul săptămânii, iar în weekend 195 de lei. Un bilet pentru dimineaţă costă 110 lei în timpul săptămânii şi 125 în weekend, iar biletul care oferă acces seara costă 125 de lei în timpul săptămânii şi 140 în weekend. Există, de asemenea, şi bilete VIP, care includ mai multe facilităţi, însă preţurile depăşesc 500 de lei. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit reprezentanţilor plajei, biletul de intrare include un şezlong premium cu burete pentru confort maxim, o umbrelă individuală şi un prosop. De asemenea, vizitatorii au la dispoziţie accesorii pentru volei, badminton, petang și un leagăn, dar şi caiace și paddleboards, incluse în preţul biletului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Stiri economice » Cât costă o zi la noua plajă artificială din Bucureşti. Investiţia totală a costat 33 de milioane de euro