Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Câți bani cere o clujeancă pe închirierea unui spațiu nemobilat pentru UNTOLD. Are doar toaletă și chiuvetă

Mai sunt doar 3 săptămâni până la UNTOLD 2024, iar cine nu are chirie trebuie să își caute bine înainte să rezerve o cazare. Ca în fiecare an, au apărut și mai multe persoane care închiriază "locuințe" la prețuri exorbitante pe perioada festivalului. 

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 10:29

Un anunț postat recent de o clujeancă pe un grup de Facebook a stârnit revolta românilor. Femeia a scris că închiriază un spațiu în Cluj pe perioada UNTOLD, la prețul de 4.000 de lei. Problema e însă că locuința este complet goală, fiind dotată doar cu o toaletă și o chiuvetă.

"Închiriez spațiu pe perioada Untold,zona Mănăștur,str. Ciobanului. Spațiu are 80 mp,baie doar cu wc și chiuveta. Aproape de stațiile de autobuz și de piata Flora,magazine în apropiere. Putem pune la dispoziție câteva saltele pentru dormit", a fost mesajul postat de tânără.

Festivalul UNTOLD are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. Organizatorii Untold au anunțat lista celor peste 250 de artiști și DJ-i care vor urca pe cele opt scene ale festivalului care va avea loc între 8 și 11 august la Cluj-Napoca.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Ştiri economice » Câți bani cere o clujeancă pe închirierea unui spațiu nemobilat pentru UNTOLD. Are doar toaletă și chiuvetă