Antena Meniu Search
x

Ce cumpără oamenii deștepți. TOPUL celor mai bune achiziții pe care le poți face în următoarele săptămâni

Fiecare perioadă a anului vine la pachet cu o serie de oportunități în materie de cumpărături, dar și cu multe „afaceri” care se pot dovedi a fi păguboase.

Fiecare perioadă a anului vine la pachet cu o serie de oportunități în materie de cumpărături, dar și cu multe „afaceri” care se pot dovedi a fi păguboase.

Nici sfârșitul lunii noiembrie și luna decembrie nu sunt o excepție. Iată care sunt cele mai bune și cele mai neinspirate achiziții pe care le poți face în următoarele săptămâni:

În noiembrie te pregătești pentru iarnă

Luna noiembrie reprezintă ultima sută de metri din cursa pregătirilor pentru iarnă. La mijlocul lunii, în Pasul Gutâi, la Cavnic, în zona Borșa și în Pasul Prislop a nins abundent, iar șoselele au avut nevoie de o deszăpezire ca în miezul iernii. În curând, va ninge și în orașul tău, pe strada ta. În noiembrie poți găsi, încă, freze de zăpadă foarte performante la prețuri accesibile, care vor transforma curățarea drumurilor de zăpadă într-o activitate plăcută și deloc obositoare, după cum vedem la o-mac.ro.

Haine de vară și de primăvară/toamnă

O veche zicală spune că un bun gospodar „își face iarna car și vara sanie”. Este timpul să te bucuri de lichidările de stocuri și să cumperi haine de vară la prețuri derizorii. Fă o lista cu obiectele vestimentare de care știi sigur că vei avea nevoie începând cu lunile de primăvară, caută cele mai bune oferte pe internet și pregătește-te să dai lovitura. Ne vei mulțumi pentru acest sfat în luna în care răsar ghioceii.

Echipament sportiv de extra-sezon

La fel ca în cazul hainelor de vară, și echipamentele sportive pentru sezonul cald pot fi cumpărate la prețuri foarte mici. Magazinele de specialitate fac lichidări de stoc și cresc prețurile pentru produsele dedicate sporturilor de iarnă. Dacă te grăbești, poți găsi și echipamente sportive pentru sezonul rece la prețuri (încă) accesibile. După prima zăpadă, prețurile lor vor exploda.

Gadgeturi

Laptopurile, tabletele și telefoanele mobile încep să aibă prețuri din ce în ce mai mici, pregătind locul pentru modelele de ultima generație care vor fi lansate în 2016. În plus, magazinele de produse IT oferă o serie întreagă de discounturi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, urmarește de pe acum prețurile modelului de smartphone sau de tabletă pe care ți-l dorești. Unele magazine „umflă” prețurile în mod artificial înainte de sărbători, pentru a avea de unde să le scadă, iar tu nu ești un client pe care astfel de strategii de marketing îl pot păcăli cu ușurință.

Aparat de aer condiționat

Canicula a rămas doar o amintire sufocantă, iar magazinele încearcă să scape de produsele specifice lunilor de vară. Un astfel de produs este și aparatul de aer condiționat, care poate fi cumpărat la prețuri mai mici chiar și cu 40%. Spre exemplu, dacă modelul pe care ți-l dorești costă 1.500 de lei, vei economisi 600 de lei dacă vei alege să-l cumperi acum.

Televizoare și aparate electrocasnice mari

Black Friday dă startul reducerilor de toamnă, care continuă și în timpul iernii, inclusiv în februarie. Unele dintre cele mai profitabile investiții țin de achiziționarea televizoarelor și a aparatelor electrocasnice de mari dimensiuni, precum mașina de spălat și frigiderul. În cazul unor astfel de produse, chiar și un discount de 10% te poate ajuta să economisești câteva sute de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri economice » Ce cumpără oamenii deștepți. TOPUL celor mai bune achiziții pe care le poți face în următoarele săptămâni