Antena Meniu Search
x

Ce este un cort expozițional și de ce este important să ai unul

Corturile expoziționale sunt soluția ideală pentru evenimentele în aer liber, indiferent de domeniul de activitate pe care îl desfășori. Fie că vorbim despre o lansare de produs, prezentare sau chiar vânzare, corturile fac parte din imaginea finală de prezentare a companiei.

- headprint.ro/corturi

Corturile expoziționale sunt soluția ideală pentru evenimentele în aer liber, indiferent de domeniul de activitate pe care îl desfășori. Fie că vorbim despre o lansare de produs, prezentare sau chiar vânzare, corturile fac parte din imaginea finală de prezentare a companiei, care te ajută să te evidențiezi indiferent de momentul zilei sau de locație.

Ce trebuie să știi despre un cort expozițional

Este confecționat dintr-un material de calitate, 100% impermeabil, dar și rezistent împotriva focului. Poate fi folosit în orice fel de spațiu, la expoziții, târguri, concerte, evenimente, petreceri, terase, parcuri, piețe ori centre de informare. Cortul este alcătuit dintr-o structură metalică iar înălțimea este ajustabilă cu ajutorul unui sistem de tip click. Datorită materialului impermeabil, acoperișul cortului este rezistent și poate fi folosit indiferent de condițiile meteorologice.

Reprezintă o investiție pe termen lung deoarece printul pe care se realizează UV, la 1200 dpi este foarte rezistent în timp. Poți alege corturi personalizate de calitate prin care să îți imprimi propriul mesaj de promovare deoarece acoperișul poate fi dintr-o singură culoare ori se poate personaliza în întregime, chiar și până la cel mai mic detaliu.

De ce sunt importante corturile expoziționale?

Îți oferă vizibilitate. Târgurile, expozițiile, dar și orice alte spații în care pot fi amplasate corturile sunt frecventate de către un public variat, iar pentru a-ți prezenta cât mai bine imaginea brand-ului, poți apela la corturile expoziționale. Rolul mesajului personalizat este să îți promovezi diferit afacerea, iar oamenii să te cunoască prin intermediul unui text, care îți reprezintă personalitatea brand-ului.

Îți protejează produsele pe care le promovezi. Dacă te ocupi cu comercializarea anumitor produse la diferite evenimente, iar acestea nu au voie să stea în soare, atunci un cort îți poate oferi cea mai bună protecție împotriva razelor solare. De asemenea, dacă plouă sau temperaturile sunt prea ridicate, materialul unui cort este rezistent și te ajută să te adăpostești.

Sunt accesibile din punct de vedere financiar. Corturile sunt disponibile în mai multe variante de mărimi, iar prețul unui cort expozițional se calculează în funcție de dimensiunea pe care ți-o dorești. Atunci când achiziționezi un cort, pachetul include sistemul pliabil din aluminiu, print-urile care sunt realizate pe materialele calitative, dar și o geanta pentru transport. Având în vedere că sunt rezistente, invetiția într-un cort este una pe termen lung deoarece se păstrează pentru câțiva ani.

Este ușor de montat. Montarea cortului nu presupune un efort prea mare și nici nu necesită unelte sau cunoștiințe speciale. Suportul din aluminiu este ușor de asamblat, are un sistem de pliere foarte simplu și poate fi transportat repede dintr-un spațiu în altul, atât în exterior, cât și în interior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Ce este un cort expozițional și de ce este important să ai unul