Antena Meniu Search
x

Companiile care plănuiesc să deschidă o fabrică în România. Parteneriatul, deja semnat: "Investiţiile susţin creşterea locurilor de muncă"

Se deschide o nouă fabrică în România. Compania Marshall şi producătorul român Bluespace Technology plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluţie containerizată militară şi să discute potenţialul de a înfiinţa o unitate de producţie în România.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 08:36

Companiile care plănuiesc să deschidă o fabrică în România. Acordul de parteneriat a fost deja semnat: "Suntem încântaţi"
Companiile care plănuiesc să deschidă o fabrică în România. Acordul de parteneriat a fost deja semnat: "Suntem încântaţi" - marshallgroup.com

Potrivit unui comunicat, Marshall a semnat un Memorandum de Înţelegere (MoU) cu Bluespace Technology, prin care vor explora oportunităţi de parteneriat pentru proiectarea, dezvoltarea şi integrarea capacităţilor de ecranare electromagnetică şi TEMPEST în soluţii containerizate. Acordul a fost semnat luni la Expoziţia Internaţională Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), care are loc în Bucureşti.

Documentul acoperă domeniile în care capabilităţile, produsele şi serviciile celor două companii se completează reciproc şi unde concentrarea lor în domeniul apărării şi al afacerilor poate fi extins împreună, pentru a oferi soluţii complete clienţilor militari.

"Suntem încântaţi de această nouă relaţie cu Bluespace Technology. Susţine valorile noastre fundamentale de a construi parteneriate bazate pe încredere, fiabilitate şi cooperare cu organizaţii care pot aduce diversitate unui proiect şi a căror expertiză completează propria noastră expertiză. Semnarea acestui memorandum semnifică angajamentul nostru de a colabora îndeaproape cu părţile interesate din România pentru a înţelege nevoile lor, asigurând că investiţiile noastre susţin creşterea locurilor de muncă, dezvoltarea expertizei, construirea lanţurilor locale de aprovizionare şi creşterea exporturilor", a declarat Lee Doherty MBE MA, director de Vânzări Marshall pentru Europa, potrivit Agerpres

Articolul continuă după reclamă

Cele două companii plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluţie containerizată militară

Cele două companii plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluţie containerizată militară şi să discute potenţialul de a înfiinţa o unitate de producţie în România. "Astăzi începe o călătorie colaborativă între Bluespace Technology şi Marshall. Suntem mai mult decât entuziasmaţi să oficializăm acest parteneriat şi să împărtăşim know-how-ul nostru românesc pentru a atinge obiective comune şi a avea un impact pozitiv în industrie", a declarat Constantin Pintilie, directorul general al Bluespace Technology.

Marshall are un portofoliu diversificat de afaceri într-o gamă largă de sectoare, inclusiv aerospaţial şi apărare, distribuţie controlată termic, abilităţi şi formare profesională, şi proprietăţi imobiliare. Cu o prezenţă în creştere în Marea Britanie, Europa, America de Nord şi Orientul Mijlociu, Marshall angajează în prezent aproximativ 2.000 de oameni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Stiri economice » Companiile care plănuiesc să deschidă o fabrică în România. Parteneriatul, deja semnat: "Investiţiile susţin creşterea locurilor de muncă"