Antena Meniu Search
x

Bani în plus la salarii, pentru polițiști. Ministrul Vela: "Creștere lunară de până la 400 de lei" (Video)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că salariile a peste 68.000 de poliţişti vor fi majorate, orin ordonanța adoptată de Guvern joi seară.

de Redactia Observator

la 14.05.2020, 20:41

Vezi și

Astfel, ordonanța recalculează drepturile salariale pentru poliţiştii care au un salariu lunar mai mic decât nivelul maxim aflat în plată pentru fiecare funcţie, grad/treaptă, gradaţie, vechime în funcţie sau în specialitate, dacă îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

"Concret, în medie, un poliţist în activitate poate beneficia de o creştere lunară de până la 400 de lei, în sumă brută, în funcţie de situaţia particulară a fiecăruia. De măsurile adoptate prin prezentul act normativ beneficiază aproximativ 68.000 de poliţişti pentru cuantumul sporului de fidelitate, aproximativ 18.000 de agenţi de poliţie pentru cuantumul sporului pentru absolvirea instituţiilor de învăţământ superior şi aproximativ 6.000 de poliţişti pentru cuantumul sporului de pericol deosebit”, a precizat ministrul Vela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Bani în plus la salarii, pentru polițiști. Ministrul Vela: "Creștere lunară de până la 400 de lei" (Video)