Antena Meniu Search
x

Curs BNR 1 iulie 2024. Leul românesc câştigă aproape 4 bani în raport cu francul elveţian

Reprezentanţii Băncii Naţionale a României au dat publicităţii cursul valutar pentru luni, 1 iulie 2024, iar cifrele afişate arată că leul românesc are un început de săptămână fulminant.

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 13:17

Leul românesc câştigă teren masiv în raport cu francul elveţian
Leul românesc câştigă teren masiv în raport cu francul elveţian - Profimedia

Concret, leul românesc a câştigat teren masiv în raport cu lira sterlină, francul elveţian şi dolarul american şi şi-a menţinut trendul ascendent şi în raport cu moneda unică euro.

Leul românesc a câştigat aproape patru bani în raport cu francul elveţian, care a ajuns să fie cotat la 5,1349 lei româneşti, cel mai scăzut nivel înregistrat din 6 iunie 2024 şi până în prezent.

Leul românesc a câştigat aproape doi bani şi jumătate în raport cu dolarul american astfel că acesta a ajuns să fie cotat la 4,6263 lei româneşti, cel mai scăzut nivel înregistrat din 13 iunie 2024 şi până în prezent.

Articolul continuă după reclamă

Leul românesc a câştigat aproape doi bani în raport cu lira sterlină astfel că aceasta a ajuns să fie cotată la 5,8622 lei româneşti, cel mai scăzut nivel înregistrat din 7 iunie 2024 şi până în prezent.

Leul românesc a câştigat teren, cum spuneam, şi în raport cu moneda unică euro astfel că aceasta a ajuna să fie cotată la 4,9770 lei româneşti.

Inclusiv preţul pentru un gram de aur a scăzut, cu mai mult de doi lei, astfel că gramul de aur a ajuns să fie cotat la 346,1836 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Stiri economice » Curs BNR 1 iulie 2024. Leul românesc câştigă aproape 4 bani în raport cu francul elveţian