Antena Meniu Search
x

De ce sunt benefice schimburile de experienta pentru angajatii tai

Lumea afacerilor se afla intr-o permanenta schimbare, iar regulile la nivel mondial sunt de foarte multe ori dictate de o relationare excelenta intre filialele de pe glob ale aceleiasi multinationale.

- pixabay.com

Lumea afacerilor se afla intr-o permanenta schimbare, iar regulile la nivel mondial sunt de foarte multe ori dictate de o relationare excelenta intre filialele de pe glob ale aceleiasi multinationale. Atunci cand discutam despre un flux intreg de actiuni, intins pe mai multe continente, este extrem de important ca angajatii sa vorbeasca aceeasi limba, sa se sincronizeze in cel mai bun mod cu putinta si sa inteleaga foarte bine crezul de business al companiei, indiferent de limba, indiferent de religie sau sex.

De aceea, schimburile de experienta sunt binevenite in aceasta situatie, pentru ca le ofera tuturor angajatilor sansa unei relationari mult mai bune pe plan interuman si a unei colaborari profesionale cu rezultate mult mai bune.

Ce fac altii in timpul liber

Este foarte probabil ca biroul din Calcutta al unei multinationale sa abordeze intr-un mod cu totul si cu totul diferit aspectul timpului liber, iar angajatii sa se poata bucura mult mai bine de orele de pauza. De aceea, angajatii tai inclusi in acest schimb de experienta pot afla moduri diferite si extrem de benefice despre cum se poate gestiona mai bine timpul liber, despre modul in care anumite activitati specifice din orele de odihna pot influenta in mod pozitiv productivitatea la locul de munca.

Cum gestioneaza altii agenda de lucru

Productivitatea este o variabila, ce tine cont de o serie de factori. Timpii de lucru, relatia dintre colegi sau stimulentele financiare, ei bine, toate acestea pot fi hotaratoare pentru randamentul pe care oamenii il au la birou. De aceea, se prea poate ca in urma unui schimb de experienta, angajatii tai sa descopere moduri mult mai eficiente prin care sa isi poata imparti programul unei zile de lucru. De asemenea, acestia au sansa sa descopere softuri noi sau aplicatii prin care fluxul de munca se simplifica foarte mult, resurse de know-how extrem de importante cu care se pot intoarce inapoi in tara.

Cum isi seteaza altii obiectivele

Modul in care o companie isi seteaza obiectivele conteaza enorm pentru modul in care programul, prioritizarile, echipele si proiectele vor fi ulterior stabilite. Nu le stim pe toate, desi ne place de foarte multe ori sa credem acest lucru. De aceea, schimburile de experienta conteaza foarte mult pentru a fi mereu la curent si cu alte pareri, alte moduri de lucru, alte filosofii de business. Un obiectiv definit cu atentie si responsabilitate poate aduce mult mai multe satisfactii intregii echipe, in cazul in care este construit pe o baza rationala, pornind de la resursele cu care o companie pleaca la drum, la un inceput de nou trimestru.

Cum se pot sparge barierele de comunicare

In cazul in care si compania pe care o conduci primeste colegi de la alte birouri, intr-un schimb de experienta, recomandam ca acestia sa inteleaga in primul rand modul in care filiala / corporatia functioneaza. Daca limba engleza nu este suficienta pentru ca musafirii sa se poata familiariza cu filosofia voastra de afaceri, puteti apela la un birou de traduceri autorizate si legalizate. Academia de Traduceri va asteapta cu cele mai bune traduceri, in absolut orice limba de pe glob, pentru ca cei care fac schimb de experienta cu voi sa se simta ca acasa, indiferent de dialectul pe care il vorbesc. Orice document, orice specializare, totul capata mai mult sens, atunci cand se apeleaza la o echipa intreaga de specialisti, dedicati traducerilor dintr-o limba in alta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » De ce sunt benefice schimburile de experienta pentru angajatii tai