Antena Meniu Search
x

Elon Musk este din nou cel mai bogat om de pe planetă. A "furat" primul loc de la CEO-ul grupului LVMH, Bernard Arnault

Elon Musk şi-a revendicat titlul de cel mai bogat om din lume, potrivit evaluării Bloomberg, relatează CNNAverea miliardarului ajungea luni la 187,1 miliarde de dolari, motiv pentru care a reuşit să-l depăşească pe CEO-ul grupului LVMH, Bernard Arnault, a cărui avere se ridică la 185,3 miliarde de dolari. 

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 09:41

Elon Musk este din nou cel mai bogat om de pe planetă. A "furat" primul loc de la CEO-ul grupului LVMH, Bernard Arnault
Elon Musk este din nou cel mai bogat om de pe planetă. A "furat" primul loc de la CEO-ul grupului LVMH, Bernard Arnault - Profimedia Images

CEO-ul Tesla pierduse primul loc în faţa lui Bernard Arnault, CEO al grupului francez de lux LVMH, în decembrie anul trecut, Musk fiind plasat pe locul 2 în listă pentru mai bine de două luni. Cu toate acestea, Bloomberg raportează că, de luni, o creștere a acțiunilor Tesla l-a ridicat pe Musk înapoi în vârful clasamentului celor mai bogaţi oameni din lume. 

Averea netă a lui Musk era de 187,1 miliarde de dolari luni, după ce piețele s-au închis, potrivit Bloomberg, depășind averea de 185,3 miliarde de dolari a lui Arnault.

Cel mai bogat om din lume deţine şi recordul pentru cea mai mare avere pierdută vreodată de cineva

În timp ce acțiunile Tesla au scăzut puternic anul trecut, pe fondul achiziției Twitter și a unei scăderi mai ample a pieței în domeniul tehnologiei, acțiunile producătorului de vehicule electrice au început să crească în 2023.

Musk deține titlul actual de cea mai bogată persoană din lume, dar deține și un record pentru cea mai mare avere pierdută vreodată de cineva. La sfârșitul anului trecut, Musk a devenit prima persoană care a pierdut 200 de miliarde de dolari din avere – după ce averea sa netă a scăzut de la aproximativ 340 de miliarde de dolari în noiembrie 2021 la 137 de miliarde de dolari în decembrie 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Elon Musk este din nou cel mai bogat om de pe planetă. A "furat" primul loc de la CEO-ul grupului LVMH, Bernard Arnault