Antena Meniu Search
x

Firme de arhitectura in Bucuresti - Top 5 recomandari

Acasa e spatiul in care totul capata un alt sens si pentru care esti dispus sa investesti atat cat poti de mult: pe de o parte financiar (si nu e putin lucru atunci cand dai startul unui proiect de anvergura) si de celalta parte, emotional.

Acasa e spatiul in care totul capata un alt sens si pentru care esti dispus sa investesti atat cat poti de mult: pe de o parte financiar (si nu e putin lucru atunci cand dai startul unui proiect de anvergura) si de celalta parte, emotional. Multitudinea de stari si dorinte care se materializeza in cele mai inspirate achizitii, in cautarea celor mai cool tendinte in domeniul design-ului interior, a stilurilor bine conturate. Tot acasa este locul care contine o poveste si  mai mult, ne completeaza stilul de viata.

Ca atare, maniera in care este amenajata locuinta are un aport semnificativ la emotiile pe care le traversam atunci cand ii calcam pragul.

Si daca esti pe cale de a contura si mai mult visul de a avea o locuinta care sa reflecte un decor dupa cele mai fresh tendinte si nu in ultimul rand dupa gusturile si nevoile familiei tale, iata un top 5 al firmelor de arhitectura din capitala la care poti apela cu incredere, dupa cum urmeaza:

One Design

Proiectele se bucura de concepte care vizeaza inovatia si din care bunul gust se reflecta pentru absolut tot ceea ce inseamna frumos si practic. Serviciul de design interior impaca deopotriva mai multre gusturi si pune in balanta atat un aspect nou al locuintei, un suflu care este menit sa aduca echilibru bine stabilit intre estetica si functionalitate.

Si pentru ca fiecare incapere sa prinda viata, alegerea unui arhitect in Bucuresti reprezinta o provocare si totodata o nevoie care trebuie sa se armonizeze atat cu trendurile actuale, dar si cu necesitatile unei familii.

M10 Arhitectural Design

Ideile biroului de arhitectura tine cont de propunerile si solutiile oferite, astfel incat totul sa se proiecteze in abordari extrem de originale. Mai mult decat atat, ideile clientilor sunt foarte importante si vin ca parte integrata in intregul proces creativ.

Cu o echipa bine inchegata, formata din arhitecti cu o vasta experienta, specialistii in domeniu lucreaza cu placere si isi expun conceptele prin cele mai interesante abordari.

Toate proiect de amenajari interioare reprezinta talentul pus in practica, dar si o materializare a tuturor cunostintele teoretice.

Toate sunt apoi mixate cu creativitatea, pana cand putem vorbi de o adevarata provocare, un nou mod unic de a pune cap la cap idei si concepte care au trecut prin mai multe filtre si analize amanuntite.

Syaa

 

Creativitatea si performanta sunt principalele resurse de la care porneste cu entuziasm intreaga echipa. Portofoliul este mare si include proiecte foarte diverse, iar asta este intr-adevar munca unei echipe extrem de dedicate si de talentate.

Pe langa stil si identitate, specialistii ofera servicii complete de proiectare care pleaca de la un concept clar conturat si beneficiaza de finalizare completa.

Un aspect de subliniat in constituie faptul ca echipa ramane implicata in proiect pana cand finalizarea lui este in conditii optime, conform standardelor.

Asadar, vorbim de implicare, sprijin si responsabilitate in forma cea mai vasta a termenilor.

Square One

Biroul de arhitectura livreaza proiecte la cheie. Pe langa faptul ca exploreaza si cauta constant  noi directii de dezvoltare, abordarea fiecarui proiect este perceput ca o provocare. Echipa este deschisa catre proiecte diverse si fructifica fiecare idee in parte.

Accesand informatii despre proiectele livrate, vei observa talent in forma cea mai pura, o coerenta a formelor si culorilor. Solutiile de design propuse de faimosii arhitecti (ai Carturesti Carusel, Studio Observator, Carturesti AFI) completeaza completeze nevoile de zi cu zi redau spatiilor amenajate, exprimari sincere a pasiunilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri economice » Firme de arhitectura in Bucuresti - Top 5 recomandari