Antena Meniu Search
x

Harghita Băi, staţiunea luată cu asalt de iubitorii sporturilor de iarnă. Cât costă o zi pe pârtie

Staţiunea montană e luată cu asalt de mii de turişti. Aşa că instructorii de schi nu-i mai văd capul de treabă zilele acestea.

Vezi și

Staţiunea montană e luată cu asalt de mii de turişti. Aşa că instructorii de schi nu-i mai văd capul de treabă zilele acestea. Prichindeii sunt cei mai entuziasmaţi să înveţe secretele schiatului.

Veniţi din toate colţurile ţării şi nerăbdători să petreacă câteva zile departe de vacarmul oraşului, turiştii şi-au pus clăpariii şi au invadat pârtiile. 

Mulţi dintre cei care au venit să se bucure de zăpadă sunt însă ... începători în ale schiatului. Cei mai nerăbdători să înveţe să schieze sunt, desigur, copiii. 

Pentru a învăţa cum să alunece cu schiurile sau cu placa este nevoie de răbdare, atenţie şi... un instructor priceput. 

Aflată la aproximativ 25 km de Miercurea Ciuc, staţiunea Harghita Băi oferă turiştilor condiţii excelente pentru schiat. Pentru o zi petrecută pe pârtie cu un instructor veţi scoate din buzunar 60 de lei, o plimbare cu teleschiul costă 30 de lei, iar pentru închirierea de echipament de schi veţi mai plăti încă 15 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Harghita Băi, staţiunea luată cu asalt de iubitorii sporturilor de iarnă. Cât costă o zi pe pârtie